TARA I ANĐELA VEŠTICA OČI U OČI! Nakon BRUTALNOG PREBIJANJA I SUĐENJA, progovorile o pomirenju: NAJBITNIJE JE DA NEMA TRAUME!

Autor: Republika

Zabava

14.09.2021

23:03

Tara Simov i Anđela Veštica četiri godine nisu govorile van suda, na kom su bile zbog brutalnog okršaja i sukoba koji su imale, a sve je počelo kada je Anđela prebila Taru. Njih dve su sada u emisji Amidži Šou otkrile sve o pomirenju i sadašnjem odnosu.

youtube.com/AmiG Show

Tara Simov i Anđela Veštica progovorile o pomirenju

Ognjen Amidžić je u svojoj večerašnjoj emisiji ugostio dugogodišnje rivalke, Taru Simov i Anđelu Vešticu koje su četiri godine bile u sukobu nakon što je Anđela isprebijala Taru. Pored njih dve, gosti u studiju su i voditelj i glumac Dragan Marinković Maca i reper Nenad Marinković Gastoz.

youtube.com/AmiG Show

Ognjen Amidžić ugostio je Taru, Anđelu vešticu, Gastoza i Macu

Tara i Anđela su na samomo početku emisije odlučile da stave karte na sto i otkriju sve o svom odnosu i pomirenju.

- Nakon 4 godine. Poslednji put nismo sedele... Došli smo večeras, to jest, vreme je bilo da se sukob reši. Naravno da ću da joj se izvinim, naravno da sam pogrešila, postoje stvari koje su dovele do tog postupka. I ja sam nju volela, povredila me je, pa sam rešila da joj uzvratim na loš način, ali vreme je da se stavi tačka na to - rekla je Anđela, a onda se Tara nadovezala.

youtube.com/AmiG Show

Anđela Veštica progovorila o Tari i odnosu sa njom

- Imale smo poduži razgovor. Ta pravda koju sam tražila ove godine, nije na mojoj strani što se tiče suda. Bilo je vreme da se stavi tačka na to. Ona nije imala obavezu da mi se javi, ali ona je imala želju i eto videle smo se, popričale.

youtube.com/AmiG Show

Tara Simov o sadašnjem odnosu sa Anđelom Vešticom

Sudski postupak je okončan, i meni niko ne može ništa. Shvatila je da mi je žao, bitan mi je odnos sa njom i da ona nema traumu od mene jer mi je stvarno žao. Ja sam nju i ranije kontaktirala, ali ona je mislila da nisam iskrena - zaključuje Anđela.

 

Komentari (1)

Loading
Darko

15.09.2021 07:46

Sve za kadar i reklamu. Mediji ih uzdižu kao da su u pitanju naučnice. A one su uličarsko smeće.