BEZOBRAZLUK BEZ GRANICA! Pevačici pare bitnije od svega: Neda održala koncert u Hrvatskoj uprkos epidemiji koronavirusa!

Autor: Irena Karić

Zabava

23.07.2020

03:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Neda Ukraden ponovo šokira javnost bezobzirnim i neodgovornim ponašanjem u jeku epidemije koronavirusa, te je nakon blamantnog poteza traženja novčane pomoći od države, otišla korak dalje i održala koncert u Hrvatskoj.

RepublikaFoto: ST/Nebojša Mandić
Neda Ukraden

Naime, Neda nije želela da otkaže nastup iako je situacija sa koronavirusom sve gora, te stručnjaci tvrde da se mladi masovno zaraze na nastupima pevača i da do daljeg nema takvih okupljanja, to nju ne zanima. Izvor za Srpski telegraf otkriva da su stanovnici Makarske u čudu, te da pljuju pevačicu na sva usta.

- Neda je veoma bezobrazna. Ovim svojim stavom pokazuje koliko je samoživa i koliko ne misli na mlade ljude, mi smo ovde ogorčeni njenim ponašanjem. Da stvar bude gora, mnogo veće zvezde od nje poput Cece Ražnatović, Saše Matića, Ace Lukasa, Lepe Brene i mnogih drugih otkazali su sve svoje nastupe i koncerte do daljeg, međutim, ona se oglušila na preporuke, apele i upozorenja organa vlasti, koji su ukazali da je visok rizik obolevanja od korone upravo zbog odlazaka na nastupe pevača, na kojima je najveći rizik od zaraze. U Srbiji je zabranjeno okupljanje više od 10 ljudi na otvorenom i u zatvorenom prostoru, međutim, pevačica je zaobišla ovaj tip restrikcija, te je zapalila kod nas u Makarsku, gde je izazvala haos svojim nimalo normalnim ponašanjem.

RepublikaFoto: instagram.com/neda.ukraden

Mnogo veće zvezde od nje poput Cece Ražnatović, Saše Matića, Ace Lukasa, Lepe Brene otkazale su sve nastupe do daljeg

Ovim postupkom Ukradenova je razbesnela korisnike društvenih mreža, koji nisu birali reči kada su joj se obraćali, te su je prozivali i nazivali kojekakvim imenima.

Gde će ti duša, malo si se para nagomilala za 50 godina karijere, zar ćeš propasti ako otkažeš nastup, samo je jedan od komentara besnih građana

- "Poštovana Nedo, po godinama bi trebalo da budete primer, a ne loš primer, i za vreme pandemije pozivate ljude na koncert? Da li ste realni? Imate li ljudskosti", "Babuskero smežurala, gde će ti duša, malo si se para nagomilala za 50 godina karijere, zar ćeš propasti ako otkažeš nastup", "KOVID bolnice su pune, stoko egoistična, saberi se" - samo su neki od komentara izrevoltiranih i savesnih građana.

Foto: Promo foto

I u Boki Kotorskoj pravila žurke

Skandalozna pevačica poseduje kuću na moru u Boki Kotorskoj, a svake godine ostane na imanju, od početka leta pa sve do jeseni, a da stvar bude gora, umesto da se, kao što i obično, odmara, ona održava koncerte na kojima se nalaze stotine ljudi.

- Ne možete da verujete kakve se žurke prave kod nas. Tada ne pevam samo ja, pevamo svi. I to do pola noći. Skupimo se ovde na terasi i uživamo - priznala je folkerka nedavno.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading