VELIKO SLAVLJE U DOMU NEDE UKRADEN: Pevačica ovaj dan NIKAD neće zaboraviti! (FOTO)

Autor:

Zabava

19.04.2024

23:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica danas ima poseban razlog za sreću!

VELIKO SLAVLJE U DOMU NEDE UKRADEN: Pevačica ovaj dan NIKAD neće zaboraviti! (FOTO)

Foto: N. Mutić

Neda Ukraden

Neda Ukraden, slavna pevačica koja je na sceni već više od pola veka, ističe da je porodica uvek na prvom mestu u svakoj prilici. Dok je u karijeri ostvarila sve što je želela, za nju je najveća radost njena porodica - ćerka Jelena, unuci i zet. Danas je važan dan u domu ove pop dive, jer se obeležava dan kada je postala majka.

Republika

Foto: ST/N. Mutić

Neda Ukraden

Najlepša ruža u maminoj bašti!

U emotivnoj poruci koju je napisala uz fotografiju sa ćerkom, Neda je uputila rođendanske želje svojoj mezimici Jeleni. Ona nije krenula majčinim stopama i ne voli mnogo da se eksponira, već se posvetila karijeri direktorke marketinga i vlasnice salona za ulepšavanje. Pored uspešne poslovne karijere, Jelena je i majka troje dece, srećno udata za Predraga Pecu Minovića, koji je istetovirao Nedin potpis na ruci kao znak privrženosti prema svekrvi.

- Najlepša moja ružo, mamina srećo, radosti i ponosu moj! Sretan ti rođendan, mila moja Jeco, da mi budeš zdrava i vesela još dugo, dugo! Ljubi te tvoja majka Neda - napisala je uz fotografiju sa ćerkom, a pored njih dve u prvom planu je i buket crvenih ruža.

Neda ističe da podržava Jelenu i zeta u svemu, te da će uvek stajati uz njih. Pohvalila je zeta kao dobrog muža, roditelja i domaćina, naglašavajući da se međusobno poštuju i da im je zajedništvo porodice od izuzetnog značaja. Pevačica ističe da je važno vratiti zajedništvo porodice u društvo, naglašavajući da nedostaje takav vid podrške i povezanosti među ljudima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Lolita

21.04.2024 08:13

Kako bi neka zena mogla zaboraviti dan kad se porodila? Kakva je to karijera 'Direktor marketinga'? I to u kozmetickom salonu. I tvrdnja: muskarci nemaju svekrve nego taste. Jedino ako.....