Gazdarica "Granda" pokazala neuspeli estetski zahvat: Breni se deformisao podbradak

Autor:

Zabava

13.03.2020

04:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Folk zvezda Lepa Brena prekjuče je na krštenju sina Filipa i Aleksandre Živojinović pokazala katastrofalne promene u predelu podbratka i brade.

RepublikaFoto: e-stock/ Časlav Vukojičić
Lepa Brena

Svi prisutni su bili zgroženi njenim izgledom i domunđavali su se da je preterala sa operacijama, te da više ne liči na sebe.

Naime, pevačica je došla među poslednjima, izašla je iz taksija sveže natapirana, sa loknama na glavi i sa naočarima za sunce. Iako je u prvi mah izgledalo da je sve na svom mestu, tek kasnije, kada je Brena lagano prošla pored mase ljudi i medija, svi su primetili da sa njenim licem nešto nije kako treba. Brada je bila nešto duža nego inače, a smežuranu kožu na vratu nije uspela da sakrije čak ni crnom rolkom.

RepublikaFoto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ
Lepa Brena

- Brena mnogo polaže na estetsku hirurgiju i na svoj izgled, to joj je opsesija. Iako je uvek isticala da želi da stari prirodno, da voli svaku svoju boru, izgleda da je prestala da ih voli otkako je ušla u sedmu deceniju. Počela je da posećuje poznate hirurge kako bi izvršila korekcije na delovima lica koji nisu bili otporni na zub vremena. Ona je produžavala bradu posebnim metodama, ali ne previše, tek da osveži lice. Ovaj zahvat Brenu je koštao 2.000 evra. U početku je bila prezadovoljna ishodom, ali posle mesec dana brada je počela da joj se deformiše. Posetila je lekara i on je bio iznenađen onim što vidi, ali joj je rekao da mora da se strpi da bi obnovili očigledno neuspeli zahvat - kaže izvor blizak pevačici.

Ipak, gazdarica "Granda" nije uspela da sredi podbradak i ožiljke na vratu od ranijih zatezanja lica koje je imala. Ona bije bitku sa ovim ožiljcima, ali nikako ne uspeva da ih se reši. Spremna je da plati koliko god treba samo da njeni vrat i podbradak ponovo budu kao nekada.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Diogen Laertije

13.03.2020 13:39

"Poj mi KOŠTANO ... POJ mi žal za mladost ....iskam da slušam glas vaš mlad glas "...

zora

13.03.2020 20:24

A usta????