TUGA U DOMU LEPE BRENE: Pevačica se slomila na poseban dan! (FOTO)

Autor:

Zabava

14.04.2024

21:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Brena objavila fotografiju sa majkom, koja bi danas slavila rođendan!

TUGA U DOMU LEPE BRENE: Pevačica se slomila na poseban dan! (FOTO)

Foto: RTV Pink

Umesto da na današnji dan slavi, pevačica Lepa Brena tuguje. Naime, pevačica je pre skoro 10 godina ostala bez majke Ifete, koja bi danas napunila 91 godinu. Brena je, očekivano, bila veoma emotivna, pa je podelila fotografiju sa njom na svom nalogu na društvenoj mreži Instagram.

- Srećan ti rođendan majko. Nedostaješ - poručila je Brena.

Republika

Foto: Instagram.com

Objava Lepe Brene

Brenina majka Ifeta preminula je 2014. godine i to na Aranđelovdan, koji slave Živojinovići. Život je izgubila u Zemunskoj bolnici, a sahranjena je na bošnjačkom Meraja haremu u Brčkom.

Ifeta se nije često pojavljivala u javnosti, ali je jednom prilikom govorila o Breni.

- Za vas je možda Brena, ali za mene je Fahretica. Dobila je ime po mojoj sestri, a talenat je nasledila od svoje babe, moje majke - pričala je svojevremeno.

Smrt u porodici Lepe Brene dogodila se i na njen rođendan, kada je 2010. godine ostala bez oca Abida. Otac Lepe Brene bio joj je velika podrška i njegovu smrt pevačica je jako teško podnela. Pevačica nikada nije krila da su joj roditelji bili najveća podrška i da se sa osmehom priseća svakog dana koji je sa njima provela u rodnom Brčkom.

Republika

Foto: RTV Pink

Lepa Brena

Nekoliko puta Brena je u razgovorima za medije isticala koliko joj majka nedostaje, kao i kako je važnu ulogu u njenom životu imala.

- Negovala se ta hijerarhija da se poštuje otac. Mama je uvek bila oštrija, često smo razgovarali, stalno mi je govorila da budem pametna i ne pravim gluposti - pričala je Brena, prenosi Svet.

- Učila me kako da kuvam, pravim zimnicu, pletem, šijem, čak sam znala da okrečim zidove i da vezem Vilerove goblene. Dan nam je počinjao mirisom kafe i doručka. Više sam bila sa dečacima. Igrali smo žmurke, limun i narandžu, preplivavali Savu - govorila je svojevremeno.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading