RAZVODI SE DŽENAN LONČAREVIĆ: Puče ljubav posle 25 godina!

Autor:

Zabava

14.04.2024

18:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Popularni pevač Dženan Lončarević razvodi se od svoje supruge Smire!

RAZVODI SE DŽENAN LONČAREVIĆ: Puče ljubav posle 25 godina!

Foto: Republika

Popularni pevač Dženan Lončarević razvodi se nakon 25 godina braka od supruge Smire, saznaje "Telegraf". 

Dženan je svoju suprugu Smiru upoznao pre nego što je postao popularan i sa njom ima dvoje dece. On skoro nikad nije govorio o svom privatnom životu, a suprugu je upoznao pre 2006. godine.  

Republika

Foto: Misa Obradović

Dženan Lončarević

Na pitanje zašto nikada ne govori o privatnom životu Dženan je rekao:

- Zato što je privatan, ljude zanima moja muzika, i to tako treba i da ostane - pričao je ranije.

U našoj emisiji "Intervju", koji vodi voditeljka Tamara Bujišić, govorio je o svom životu u Prijepolju.

- Imao sam najsrećnije detinjstvo i srećnije dete od mene nije postojalo! Mislim i da je cela ta moja generacija nekako tako živela. Rodio sam se 1975. u Prijepolju, odrastao tu, igrao sve moguće sportove, jednostavno imao sam jedno pitomo i normalno detinjstvo. Svi smo kao deca, naravno, imali neke svoje afinitete, pa je tako Ivica Dragutinović, koji je inače moj školski drug, igrao fudbal, ja sam otišao putem muzike i tako je većina nas pronašla nešto što nas ispunjava.

- Čuveni Dom kulture u Prijepolju je mesto gde sam prvi put stao ispred neke svoje publike i tu sam održao neke prve koncerte. Počeo sam baš onako kako treba, napravio bih poređenje sa stepenicama i mogu reći da nijedan nisam preskočio. Dok sam se školovao, ustanova Doma kulture je u to vreme imala svoje organizacije, gde su muzički bendovi svirali. Ja sam oformio neki svoj bend i za potrebe manifestacija smo svirali neke koncerte. Sve ono što se kasnije dešavalo bio je sled nekih finih okolnosti i nekog finog početka moje muzičke karijere. Smatram da sam išao nekim normalnim, finim, putem jer danas smo svedoci da, kako se instant počne tako se instant i završi. Kvalitet ipak nema rok trajanja.

Republika

Foto: Republika

Dženan Lončarević sa Tamarom Bujišić

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading