MILICA TODOROVIĆ ZAVRŠILA U URGENTNOM CENTRU!

Autor:

Zabava

14.04.2024

19:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica se hitno obratila lekarima!

MILICA TODOROVIĆ ZAVRŠILA U URGENTNOM CENTRU!

Foto: Antonio Ahel/ATAImages, Petar Divac

Poznata pevačica Milica Todorović danas je privukla pažnju javnosti kada je dovedena u Urgentni centar, prateći svoju sestru kojoj je pozlilo, kako saznaje Kurir. Prema izvorima sa lica mesta, njih dve su stigle u centar i odmah su upućene na detaljna ispitivanja. Milica je sve vreme bila uz svoju sestru, pokazujući svoju snažnu vezu sa porodicom, za koju je poznato da joj je veoma važna.

Republika

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Milica Todorović

Nakon dolaska u Urgentni centar, Milicina sestra je prošla kroz preglede kod Hirurga Urologa i Gastroenterologa, što ukazuje na ozbiljnost situacije i brigu koju su lekari posvetili njenom zdravstvenom stanju. Ova situacija naglašava važnost brze i efikasne medicinske intervencije, posebno kada je reč o hitnim slučajevima.

- Milicu sam spazila kad je usla u Urgentni centar. Bila je sa nekom zenom, pa sam cula da je rekla da joj je to sestra. Odmah su je uputili da uradi detaljne preglede. Lekari ovde nista ne prepustaju slucaju, a Milica je sve vreme uz svoju sestru. Iako se trudila da prodje neopazeno I neprimerno, mi koji smo takodje ovde zbog nekog zdravstevnog problema smo spazili poznato lice. Bile su stpljive i nisu trazile da budu primljene preko reda. Videla sam da je Milici bilo tesko da gleda ljude koji su imali ozbiljnije zdravstvene probleme. Bas joj je bilo zao - priča nas izvor koji se zadesio na licu mesta.

Republika

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Milica Todorović

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Oja

14.04.2024 19:29

Milica je carica.