PRVI SNIMAK KAJE SA NOVIM VERENIKOM: Uhvatili smo pevačicu u MRAKU, evo šta je radila sa njim! (VIDEO)

Autor:

Zabava

14.04.2024

18:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Paparaco portala Republika usnimio popularnu pevačicu sa novim verenikom!

 

 

Portal Republika je prvi pisao o novoj vezi pevačice Kaje Ostojić, koja se u međuvremenu verila. Naime, krajem prošlog meseca nju smo uhvatili sa novim partnerom u jednom poznatom beogradskom restoranu, gde su večerali zajedno i sve vreme imali osmehe na licima, a onda su zajedno napustili restoran.

Ona je pre nekolika dana iznenadila javnost kad je podelila fotku sa vereničkim prstenom, te tako potvrdila da se udaje po četvrti put. Prema pisanju domaćih medija, radi se o Milošu Čujoviću, koji je javnosti dobro poznat odranije, a spekulisalo se da je bio u vezi i sa Sorajom.

Republika

Foto: instagram.com/printscreen

Kaja i Miloš

Naime, on je u medije dospeo zbog hakerskog napada. Miloš je bio optužen zbog višemilionske internet-prevare. On je zbog maliverzacija osuđen na pet i po godina zatvora u Višem sudu u Podgorici, otkrio je svojevremeno portal Republika. Inače, dok je boravio u zatvoru u Spužu, Čujović je prijavio policiji u Beogradu da mu je žena oteta, ali se odmah posumnjalo da je u pitanju lažna dojava. Najpre se verovalo da on stoji iza svega, ali je istragom ubrzo utvrđeno da je zapravo njegova bivša supruga sve lažirala da bi se suprugu osvetila zbog navodne prevare.

Fanovi s nestrpljenjem iščekuju nove informacije o njihovim budućim planovima. Sigurno je da će njihovo venčanje biti jedan od najzapaženijih događaja u svetu domaće estrade, a očekujemo da pevačica otkrije nove detalje o njihovoj svadbi i zajedničkim planovima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading