PEVAČICA OPET STAJE NA LUDI KAMEN! Kaja se udaje četvrti put, verila se sa Sorajinim bivšim!

Autor:

Zabava

12.04.2024

21:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Folkerka je radosne vesti podelila na društvenoj mreži Instagram.

PEVAČICA OPET STAJE NA LUDI KAMEN! Kaja se udaje četvrti put, verila se sa Sorajinim bivšim!

Foto: Printscreen/Youtube/Top Balkan Radio, Instagram, Facebook

Pevačica Kaja Ostojić iznenadila je javnost nakon što je podelila fotku s prstenom, te zvanično potvrdila da je verena četvrti put. Kaja je pokazala prvu zajedničku fotku s verenikom, a prema pisanju Kurira, reč je o Milošu Čujoviću, koji je javnosti dobro poznat odranije, a spekulisalo se da je bio u vezi i sa Sorajom.

Foto: instagram.com/printscreen

 

Naime, on je u medije dospeo zbog hakerskog napada. Miloš je bio optužen zbog višemilionske internet-prevare. On je zbog maliverzacija osuđen na pet i po godina zatvora u Višem sudu u Podgorici, otkrio je svojevremeno portal Republika. Inače, dok je boravio u zatvoru u Spužu, Čujović je prijavio policiji u Beogradu da mu je žena oteta, ali se odmah posumnjalo da je u pitanju lažna dojava. Najpre se verovalo da on stoji iza svega, ali je istragom ubrzo utvrđeno da je zapravo njegova bivša supruga sve lažirala da bi se suprugu osvetila zbog navodne prevare.


Nakon što je Kaja podelila srećnu vest na društvenim mrežama, gde je pokazala tortu, kao i prsten koji je zasjao na njenoj ruci, fanovi su preplavili njenu objavu čestitkama i lepim željama. Mnogi su izrazili oduševljenje i radost zbog ove divne vesti, ističući da Kaja i njen novi izabranik deluju kao savršen par i da im žele sve najlepše u budućnosti.


Fanovi s nestrpljenjem iščekuju nove informacije o njihovim budućim planovima. Sigurno je da će njihovo venčanje biti jedan od najzapaženijih događaja u svetu domaće estrade, a očekujemo da pevačica otkrije nove detalje o njihovoj svadbi i zajedničkim planovima.
- "Čestitke", "Sve najbolje, zaslužila si", "Sve čestitke" - glasili su komentari ispod fotografija, a ona je samo ostavila emotikon srca.


Kaja ima tri braka iza sebe i jednu ćerku


Pevačica Kaja Ostojić iza sebe ima tri braka, o kojima otvoreno priča, kao i ćerku Nikolinu, koju je dobila s prvim suprugom Nikolom Dragojlovićem.

 

Republika

Foto: Printscreen

Nikola Dragojlović

 

Poznato je da se pevačica prvi put udala sa samo 19 godina za biznismena Nikolu Dragojlovića i s njim dobila ćerku Nikolinu.

Foto: printscreenPinkTV

Kaja sa ćerkom 

 

Njihov brak nije dugo trajao, završio se već kada im je ćerkica imala šest meseci. Drugi put je sudbonosno "da" izgovorila u tajnosti košarkašu Urošu Duvnjaku 14. jula 2009, a kuma joj je bila pevačica Maja Marijana.

Foto: instagram.com/printscreen

Džunior Džek

Intimnoj ceremoniji prisustovala je samo najuža porodica. Ovaj brak je doživeo krah posle samo godinu dana. Treći Kajin suprug bio je svetski poznati belgijski di-džej italijanskog porekla Vito Lusente poznatiji kao Džunior Džek. Za njega se pevačica udala u Briselu 2014. u intimnoj atmosferi. Iako se činilo da će ovaj brak biti treća sreća, do razvoda je došlo nakon pet godina.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading