MINISTAR ŠMRKAO KOKAIN SA PROSTITUTKINE ZADNJICE! Otkrila sve GADOSTI političara - trudnu je PREBILI, na silu joj izvršili ABORTUS!

Autor:

Zabava

12.04.2024

16:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Potresna ispovest elitne prostituke koja je zbog političara prošla kroz pakao!

MINISTAR ŠMRKAO KOKAIN SA PROSTITUTKINE ZADNJICE! Otkrila sve GADOSTI političara - trudnu je PREBILI, na silu joj izvršili ABORTUS!

Foto: Shutterstock

Tema elitne prostitucije neizbežna je godinama unazad u domaćoj javnosti. Na današnji dan pre pet godina, VIP prostitutka iz Beograda, koja je tada imala 27 godina, otkrila je ekskluzivno za Republiku šokantne detalje ovog najstarijeg zanata, kao i to kakva je sve poniženja trpela zarad novca. 

Republika

Foto: pixabay.com

VIP prostitutka je ekskluzivno za Republiku dala intervju 2019. godine

Ona je poznata po velikom broju klijenata, ali i po tome što je svojevremeno prebila policajku. 

- Za vikend sam zarađivala i 3.000 - 4.000 evra! Sigurno vam zvuči nemoguće, ali verujte mi da je tako bilo. Naravno, nije tako stalno, niti je bilo tako na početku, ali kada budete u šemi sa državnim vrhom, ministrom, političarem onda vam je sve jasno. Oni su spremni nenormalne cifre da plate, ali isto tako traže nenormalne stvari zauzvrat - počela je priču tada prostitutka, koja nije krila kako je najviše zarađivala:

- Sa jednim ministrom sam proputovala pola Evrope. Gadi mi se sad kad pomislim šta mi je sve radio, a morala sam da mu se kezim i glumim da uživam. Taj čovek je tražio da se skinem gola i da on sa mog tela šmrče kokain. Zatim bi uzeo flašu vina i počeo da me prska svuda, a najviše bi mi sipao u uši i potom bi ih lizao i pio iz njih. Odvratno mi je dok pričam, a zamislite tek kako mi je bilo da legnem sa njim. U najgorem sećanju mi je ostao jedan političar koji je na veoma visokoj poziciji, čija sam i dan danas robinja. On mi je napravio ožiljke koje će mi ostati za ceo život, zbog njega i kad budem izašla iz ovog posla neću moći da imam decu - ispričala je ona ona i nastavila da objašnjava kako je on tražio i sado-mazo usluge.

Republika

Foto: Ilustracija: Pixabay

Političar voleo sado-mazo igre

"PRSKAO ME JE VINOM, SIPAO BI MI U UŠI, PA LIZAO I PIO IZ NJIH"

- U početku je bilo sve ok, on je tražio da ga vezujem, da ga bičujem i gazim štiklama. Sve sam to radila, voleo je da mi glumi kuče, tj. da bi lakše shvatili taj političar je voleo takozvane domino dame i od mene je to i napravio - kaže ona i dodaje da joj je on pričao kako voli da bude u podređenom položaju, baš zato što je realno veoma moćan.

- Davao mi je velike pare, postala sam njegov lični rob. Kada bi me drugi klijenti hteli, on bi zvao mog makroa i duplo bi mu plaćao, ma troduplo. Ovog briga za mene, bitne su pare. Jednom me je bukvalno iznajmio na mesec dana i tada mi je radio svakakve gadosti. Muka mi je bilo od njega, ali sam želela da ga iskoristim pošto se on zaljubio u mene. Preko njega sam htela da izađem iz ovog pakla prostitucije, u njemu sam videla spas.

Republika

Foto: Profimedia

Svojevremeno su je trudnu prebili

Inače, ovu VIP prostitutku su svojevremeno prebili zbog političara. Naime, ona je imala aferu sa visokopozicioniranim političarem koga je ucenjivala trudnoćom, pa je on poslao obezbeđenje da je prebiju.

- Kada sam mu javila da sam trudna sa njim, što je bila apsolutna istina, on je poslao svoje obezbeđenje da me prebiju. Nakon toga su me bukvalno kidnapovali i odveli nekom njihovom ginekologu koji mi je uradio abortus - ispričala nam je ona tada.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading