NAŠ PEVAČ VERIO ALBANKU KOJU JE UPOZNAO NA PSIHIJATRIJI: Posle dve nedelje zakazao SVADBU! (FOTO)

Autor:

Zabava

12.04.2024

10:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bojan Tomović odlučio da oženi cimerku sa psihijatrije!

NAŠ PEVAČ VERIO ALBANKU KOJU JE UPOZNAO NA PSIHIJATRIJI: Posle dve nedelje zakazao SVADBU! (FOTO)

Foto: Shutterstock

Pevač Bojan Tomović (42) odlučio je da stane "na ludi" kamen i oženi izvesnu Albanku, koju je upoznao na psihijatriji. Njih dvoje su se lečili od alkoholizma i bipolarnog poremećaja.

Bojan, koji je pre par godina prešao u islam i sada se zove Ammar Moštrokol, prvo je počeo da se druži sa dotičnom, a onda su ubrzo postali nerazdvojni cimeri na psihijatriji. Nakon dve nedelje druženja, oni su se zaljubili i planiraju da žive na relaciji Nemačka - Crna Gora, odakle je Bojan poreklom. Ona inače živi na relaciji Albanija - Nemačka. 

Kako pevač kaže, ova neobična ljubavna priča dokaz je da ljubav nema granice čak ni u psihijatrijskim bolnicama.

Inače, Bojan je nedavno smešten u mentalnu ustanovu jer se vratio starim navikama. Pevač se tada oglasio iz bolničke postelje i otkrio svoje stanje.

- Umoran sam od svega. Kažu lekari da kada preživiš psiho-fizičko zlostavljanje, batine, udaranje po glavi, bipolar i post-traumatski, nije ni čudo što završiš na elektrošokovima - izjavio je on za "Informer".

Republika

Foto: Republika

Bojan Tomović

Pre 11 godina, Tomović je dijagnostikovan sa manično-depresivnom psihozom, poznatijom kao bipolarni poremećaj. Od tada se suočava sa različitim fazama ove bolesti, a priznao je da je nekoliko puta bio na ivici samoubistva i da je boravio u psihijatrijskim ustanovama radi lečenja, gde je ostajao poprilično dugo. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading