OTKRIVENA ISTINA O ŽIVOTU ĆERKE DRAGANE MIRKOVIĆ: Velika TAJNA isplivala na videlo, ovo je dugo skrivano od javnosti!

Autor:

Zabava

12.04.2024

09:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Manuela Bijelić je po koleginici njene majke dobila ime!

OTKRIVENA ISTINA O ŽIVOTU ĆERKE DRAGANE MIRKOVIĆ: Velika TAJNA isplivala na videlo, ovo je dugo skrivano od javnosti!

Foto: instagram.com/dragana_mirkovic

Dragana Mirković i Manuela Bijelić

Medijska pažnja usmerena ka razvodu Dragane Mirković i Tonija Bijelića ne jenjava, a javnost svakodnevno saznaje nove detalje o njihovom odnosu. Oni imaju dvoje dece, Marka i Manuelu, koji su izrasli u ozbiljne mlade ljude nezainteresovane za javni posao, ali često aktivni na društvenim mrežama.

Malo ko zna da je Dragana inspiraciju za ime svoje ćerke Manuela Bijelić dobila od koleginice s estrade - Manuele Đurović, članice nekada popularne grupe "Twins". Manuela i njen brat Nenad Kostrešević bili su bliski sa Draganom, a Mirkovićeva je bila fascinirana Manuelinom dobrotom i iskrenim prijateljstvom, te je odlučila da svojoj naslednici da ime po njoj.

Republika

Foto: Instagram.com

Dragana Mirković sa ćerkom Manuelom Bijelić

 


U zvaničnom saopštenju za medije, Dragana otkriva da već duže vreme nije u skladnom odnosu s Tonijem, te da praktično vode odvojene živote već tri godine. Unatoč nastojanjima da spasu zajednicu, shvatila je da je jaz između njih postao prevelik i da bi ostajanjem u braku nanosili veću štetu svojim najmilijima. Ipak, naglašava da će ostati dosledna svojim principima i načinu života, te da će gajiti poštovanje prema Toniju kao ocu svoje dece i nekome s kim je provela mnogo lepih godina.

U saopštenju, Dragana se zahvaljuje medijima na dosadašnjoj saradnji i moli ih da poštuju njihovu odluku, ne povećavajući težinu trenutka kroz koji prolazi cela porodica. Izražava nadu da će se sledeći put javiti s lepšim vestima i unapred se zahvaljuje na razumevanju.


Razvod Dragane Mirković i Tonija Bijelića izazvao je veliku pažnju javnosti, a detalji o njihovom odnosu nastavljaju da intrigiraju. Iako su odlučili da okončaju svoj brak, oboje su istakli da će ostati posvećeni roditelji i da će učiniti sve što je u njihovoj moći da zaštite svoju decu od negativnih uticaja ove situacije. Dragana je istakla da će i dalje biti verni svojim principima i načinu života, te da će Toniju uvek gajiti poštovanje kao ocu svoje dece.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading