PRVI SNIMAK SA LICA MESTA: Pogledajte kako Hitna pomoć ODVODI Dina Merlina! (VIDEO)

Autor:

Zabava

12.04.2024

11:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pojavio se prvi snimak sa Baščaršije, gde se vidi kako ekipa Hitne pomoći odvodi Dina Merlina u bolnicu!

PRVI SNIMAK SA LICA MESTA: Pogledajte kako Hitna pomoć ODVODI Dina Merlina! (VIDEO)

Foto: YouTube/Printscreen

Pevaču Dinu Merlinu sinoć je oko 21 čas pozlilo na Baščaršiji, zbog čega je odmah reagovala Hitna pomoć. Kako je preneo 24sata.hr, oni su kroz nekoliko minuta došlo do pevača i prevezli ga do bolnice, a sve se dogodilo kod njegove radnje. Gorepomenuti portal je objavio i snimak sa lica mesta, koji možete pogledati klikom na link OVDE.

Inače, kako je svedok sa lica mesta rekao, Dino je izgledao jako loše i jedva je hodao.

- Izgledao je jako loše, jedva je hodao. Živim ovde pa ga često viđam, svako malo dolazi do svoje radnje - rekla je osoba koja je bila očevidac.

- Prijateljica i ja smo sedeli u parku prekoputa njegove radnje. Onda smo ugledali Hitnu, ušli su u njegovu radnju, a nedugo zatim je on izašao s njima - objasnio je svedok.

Republika

Foto: printscreen/youtube.com, shutterstock

Dino Merlin, Hitna pomoć

Kako se navodi, pevač je van životne opasnosti, a uz njega je sve vreme bila ćerka Naida. U međuvremenu se oglasio i Dinov menadžment.

- Dino je dobro. Dobro se oseća. Bilo mu je muka, a sada je odlično. On je kod kuće u Sarajevu - tvrde za "Dnevni Avaz" iz njegovog menadžmenta, dok se pevač još uvek nije oglasio.

Vest o zdravstvenom stanju popularnog pevača brzo se proširila društvenim mrežama, izazivajući zabrinutost među fanovima širom regiona. Mnogi su izrazili podršku i želju za brzim oporavkom, dok su se na društvenim mrežama pojavile poruke podrške i nadanja da će Merlin uskoro biti bolje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading