OTIŠAO U KNEŽEVINU NA TURNIR, A TAMO MU UKRALI SAT! Teniser se VRAĆA KUĆI sa 300 HILJADA EVRA manje!

Autor:

Sport

12.04.2024

11:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo se ne viđa svaki dan.

OTIŠAO U KNEŽEVINU NA TURNIR, A TAMO MU UKRALI SAT! Teniser se VRAĆA KUĆI sa 300 HILJADA EVRA manje!

Foto: Tanjug/AP

Sebastijan Korda, američki teniser, postao je žrtva pljačke u samom srcu luksuznog Monte Karla. Na periferiji ovog elitnog grada, Korda je doživeo neugodno iskustvo kada su ga dvojica momaka opljačkala, odnesavši sat sa njegove ruke čija je vrednost procenjena na oko 300.000 evra.

Incident se dogodio nedugo pre početka mastersa u Kneževini, kada su dvojica napadača prišla Kordi na ulici, nedaleko od stadiona, i oteli mu sat. Brzo su pobegli sa mesta zločina na mopedu, ostavljajući tenisera u šoku. Iako je prošlo nedelju dana, policija još uvek traga za počiniocima, a snimak sa nadzorne kamere otkriva da je pljačka bila pažljivo isplanirana.

 

 


Korda je bio uznemiren zbog neprijatnog događaja, ali to ga nije sprečilo da se takmiči na turniru. U prvom kolu je ubedljivo pobedio Španca Davidovića sa 6:1, 6:2, dok je u drugom kolu izgubio od Janika Sinera. Odlučan da se ne da pokolebati, Korda je nastavio sa svojim takmičarskim duhom uprkos neprijatnom iskustvu.

Ova pljačka baca svetlo na drugu stranu Monte Karla, grada koji je sinonim za luksuz i bogatstvo. Iako se često povezuje sa elitom i visokim standardom, ovaj incident ukazuje na to da čak ni najbogatiji delovi sveta nisu imuni na kriminalne aktivnosti.

U međuvremenu, popularnost tenisa je i dalje u fokusu, a knjiga "Novak, pariske priče" privlači pažnju širom sveta. Ova knjiga o životu slavnog tenisera, Novaka Đokovića, nudi uvid u emotivne trenutke ovog šampiona, kroz 320 stranica ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama. Ova knjiga predstavlja jedinstvenu priliku da se upoznamo sa Novakom iz potpuno drugačije perspektive.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading