POSLE DVODNEVNE BORBE NIJE BILO SENZACIJE! Kecmanović ISPAO sa turnira u Monaku!

Autor:

Sport

11.04.2024

13:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

I pored dobre igre, nije mogao više.

POSLE DVODNEVNE BORBE NIJE BILO SENZACIJE! Kecmanović ISPAO sa turnira u Monaku!

Foto: Tanjug/AP

Miomir Kecmanović

Srpski teniser Miomir Kecmanović nije uspeo da se plasira u treće kolo Mastersa u Monte Karlu, jer je poražen od iskusnog Grigora Dimitrova rezultatom 6:4, 6:3. Meč između ova dva tenisera je bio izuzetno neizvestan i pun preokreta. 

Meč između Kecmanovića i Dimitrova počeo je u sredu popodne, ali je zbog kiše bio prekinut i odložen za naredni dan. U tom trenutku, Bugarin je imao prednost od 1:0 u setovima i 2:1 u gemovima u drugom. 

Foto: Tanjug/AP

Miomir Kecmanović


Preokret Dimitrova

Iako je Kecmanović uspeo da uzme brejk i povede sa 3:1 u prvom setu, Dimitrov je brzo preokrenuo situaciju i poveo sa 4:3, da bi zatim oduzeo servis srpskom teniseru i osvojio prvi set za 47 minuta. U drugom setu, nakon nekoliko neizvesnih momenata, Dimitrov je uspeo da ostvari prelomni trenutak i zabeleži pobedu. 

Kako god okrenuli, Kecmanović je pokazao sjajnu igru i nagovestio bolje dane. Posle zapaženog uspeha na Australijan openu, kao i četvrtfinala u Majamiju i Indijan Velsu, došao je zastoj u napretku, ali sigurno je po prikazanom da Miomir može bolje. 


Dimitrov u TOP 10

Grigor Dimitrov, koji trenutno igra možda i najbolji tenis karijere, opravdano se nalazi među najboljih 10 tenisera na svetu. Njegov naredni rival na turniru biće bolji iz duela Rune - Nagal, a potencijalno i Janik Siner u četvrtfinalu.

Miomir Kecmanović je pružio snažan otpor, ali na ovom turniru nije uspeo da se plasira u dalju fazu takmičenja. Iako je poražen, Kecmanović će imati priliku da nastavi sa svojim nastupima i pokaže svoj talenat u budućim turnirima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading