ŠOK U MONTE KARLU: KARLOS ALKARAZ SE POVUKAO SA TURNIRA!

Autor:

Sport

09.04.2024

16:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Izgleda da ipak nije mogao kroz bol...

ŠOK U MONTE KARLU: KARLOS ALKARAZ SE POVUKAO SA TURNIRA!

Foto: Tanjug/AP

Španski teniser Karlos Alkaraz neće nastupiti na turniru u Monte Karlu.

On je zbog povrede bio prinuđen da odustane od turnira.

Sve je počelo na jednom od pripremnih treninga pred početak takmičenja. Mladi španski teniser je bio prinuđen da ranije prekine sa vežbom zato što je osetio bol u desnoj podlaktici. 

Republika

Foto: Tanjug/AP

Karlos Alkaraz

Alkarazove navijače je svakako zabrinuo ovakav ishod trenažnog procesa, ali su od tada utihnule glasine da je povreda ozbiljnije prirode. Takođe, javnost se oslanjala na činjenicu da je Karlos slobodan u prvom kolu, te da će uspeti da sanira povrede, ali se ispostavilo da je bol prevladao. 

Ove sezone, Alkaraz je već ostvario zapažene rezultate, uključujući osvajanje jedne titule. U finalu Indijan Velsa, mladi Španac trijumfovao je nad Janikom Sinerom, što je bio veliki uspeh za njega i potvrda njegovog talenta i potencijala.

Dva pomenuta mlada tenisera su najveći pretendenti na tron Novaka Đokovića. Ipak i pored poraza na turniru u Indijan Velsu, Italijan izgleda kao da je u znatno boljoj formi od Španca. O tome svedoči i preuranjeno ispadanje sa Australijan openu u četvrtfinalu od Aleksandra Zvereva. 

Sada, kada je objavio da se povlači sa turnira koji se održava na njegovoj omiljenoj podlozi, šljaci, mnogi su zabrinuti za spremnost Alkaraza. Za sada stepen povrede još nije poznat i iščekuje se da u narednim danima javnost bude obaveštena o stanju jednog od najvećih talenata današnjice. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading