SINER OTKRIO SVOJE AMBICIJE: ''To mi je najveći cilj!''

Autor:

Sport

11.04.2024

13:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

''Najvažnije je da u sledećim nedeljama dođem do najbolje igre.''

SINER OTKRIO SVOJE AMBICIJE: ''To mi je najveći cilj!''

Foto: Rolex Monte-Carlo Masters/X

Italijanski teniser i drugi reket sveta, Janik Siner igra na vrhunskom nivou. On je trenutno verovatno u najboljoj formi od svih tenisera i najveća pretnja Novaku Đokoviću. Mladi as ima svega jedan poraz u 2024. godini i to od Karlosa Alkarasa u polufinalu Indijan Velsa.

Siner se nalazi u osmini finala Monte Karla, a za narednu fazu boriće se protiv Nemca Jana-Lenarda Štrafa. Janik je istakao da je biti drugi na svetu satisfkacija, ali da mu je trenutni cilj osvajanje titula.

- Svestan sam važnosti činjenice da ću sada na svim važnim turnirima biti drugi nosilac, biti broj 2 je velika satisfakcija, ali to nije moj cilj. Moj cilj je da osvajam najveće titule - rekao je Italijan i nastavio:

- Sada je najvažnije da u sledećim nedeljama dođem do najbolje igre jer slede važna takmičenja, naročito Rolan Garos i Olimpijske igre - poručio je drugi reket sveta.

 Uputio pohvale na račun svog stručnog štaba.

- Znam koliki smo posao odradili do ovog trenutku. Imam samo 22 godine i još mogu da rastem. Nisam dostigao svoj vrhunac i svestan sam da mogu još da napredujem - zaključio je Siner.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading