ŠOK-DETALJ O JELENI KARLEUŠI: Vesić priznao zbog čega VOLI pevačicu, pa otkrio nešto što NIKO NIJE ZNAO o njoj!

Autor:

Zabava

12.04.2024

10:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ministar nahvalio popularnu pevačicu zbog hrabrosti!

ŠOK-DETALJ O JELENI KARLEUŠI: Vesić priznao zbog čega VOLI pevačicu, pa otkrio nešto što NIKO NIJE ZNAO o njoj!

Foto: Tanjug/Strahinja Aćimović, youtube.com/RTV Pink Official

Ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture u Vladi Republike Srbije, Goran Vesić, gostovao je u emisiji "Ekskluziv najt", a između ostalog je govorio i odnosu koji ima sa muzičkom zvezdom Jelenom Karleušom, sa kojom ima višegodišnju saradnju.

Vesić je istakao da Karleušu voli jer je "veliki borac", a posebno je pohvalio njenu hrabrost.

- Ona je dugo moja drugarica i volim je zato što je veliki borac. Sve sam sam postigao u životu i volim ljude koji su borci. Jelena je svojim radom sve sama postigla, mnogo ulaže u sebe. Kad pogledate njen koncert, vi ne morate da znate nijednu njenu pesmu, a da uživate u tome što ona napravi - počeo je iskreno Goran.

Republika

Foto: Tanjug/Strahinja Aćimović

Goran Vesić

- Ona je hrabra žena i spremna je da kaže šta misli, žao mi je što ne vodi jednu političku emisiju ili neku emisiju koja bi se bavila društvenim temama, jer ona bi to fantastično radila - istakao je Vesić.

Vesić je otkrio i da je Jelena odbila honorar, koji je trebalo da dobije za novogodišnji nastup 2022. godine ispred Skupštine.

- To se i očekuje od javnih ličnosti, da budu hrabi i zastupaju svoj stav. Ja sam Jelenu pozvao da peva u Beogradu, na šta mi je ona rekla da je niko nikada nije zvao, a onda mi je saopštila da ima samo jedan uslov, a to je da produkcija tog koncerta bude kako treba. Nije želela honorar bila joj je čast da peva u svom gradu, tako mi je rekla - ispričao je Vesić.

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić

Jelena Karleuša

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading