HIT! Baka pozvala kliniku da zakaže pregled kod Ivana Bosiljčića! EVO ŠTA KAŽE GLUMAC!

Autor:

Zabava

12.04.2024

12:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glumac je u reklami za jednu privatnu klinku osvanuo u medicinskoj uniformi, što je izazvalo zabunu među penzionerima.

HIT! Baka pozvala kliniku da zakaže pregled kod Ivana Bosiljčića! EVO ŠTA KAŽE GLUMAC!

Foto: ST/Tamara Pavišić

Ivan Bosiljčić

Šetajući ulicom jedna starija sugrađanka ugledala je bilbord i na njemu poznat lik iz popularne serije "Urgentni centar". Glumac Ivan Bosiljčić, zvezda ove medicinske drame, već neko vreme zaštitno je lice jedne privatne klinke, pa obučen u uniformu doktora reklamira usluge u ovoj zdravstvenoj ustanovi.

Međutim, kako je serija "Urgentni centar" i dalje aktuelna budući da se trenutno prikazuje na televiziji, pa mnogi prate ove uzbudljive priče iz ordinacije, ova reklama je izazvala zabunu među penzionerima. Tačnije, jedna starija sugrađanka poverovala je da je Ivan Bosiljčić zaista zaposlen kao lekar u ovoj privatnoj klinici, te je pozvala klinku u želji da zakaže pregled kod doktora glumca!

Na društvenom mreži X osvanuo je tvit koji je mnoge nasmejao do suza!

Ortakova keva (82) je ladno zvala ..... da zakaže kardiološki pregled kod Bosiljčića jer ga je videla na bilbordu. Nije mi dobro koliko se smejem.. - napisao je jedan korisnik ove mreže.

Dodao je da je baka rekla da je Bosiljčić i glumac i doktor, te da je to videla u nekoj seriji, a ova objava pokrenula je lavinu komentara.

Republika

Foto: Printskrin Tviter

 

- Da li imate bar približno sliku kakvi ćete vi biti u 82. Za mene je gospođa carica. Važno joj je još uvek i kako doktor izgleda. Bravo - navodi se u jednom od njih.

U razgovoru za Republiku Ivan Bosiljčić je naglasio da je serija "Urgentni centar" zanimljiva jer nijedna više tog tipa nije snimljena u Srbiji.

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

 

- Izbor svih koji su pristali da glume u njoj je bio pravi i nijedna druga serija tog tipa više nije snimljena. Živimo u vremenu u kom ako jedna stvar "upali", ako se pokaže kao uspešna formula, onda odmah se stvore još tri kriminalističke serije, još četiri melodrame, još pet ili šest mistika. Odmah se to replicira na više strana, a "Urgentni centar" je ostao jedina medicinska drama tog tipa i drago mi je da sam išao u tom pravcu. S druge strane, to je licenca koja je preuzeta i ispostavilo se da se teško može naći tako dobro napisano novo štivo. To može da bude parametar za sve naše scenariste da vide šta je potrebno, kakvo ujedinjenje scenarista je potrebno i kakav sistem da se napravi takva jedna serija. To nije serija samo o međuljudskim odnosima, ovde je reč o medicinskoj etici, gorućoj temi danas - rekao nam je Bosiljčić i naglasio da ga je uloga doktora Nemanje Arsića prikazali publici u potpuno drugačijem svetlu.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading