"VAŠ OTAC NIJE MOGAO NORMALNO DA RASUĐUJE" : Milica Gutović objavila PREPISKU sa ANESTEZIOLOGOM! Slučaj oko nasledstva se ZAHUKTAVA!

Autor:

Zabava

10.04.2024

15:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ćerka pokojnog Milana Laneta Gutovića objavila je na svom Fejsbuku objašnjenje lekara koji je istakao da glumac nije bio u stanju da sastavi testament.

"VAŠ OTAC NIJE MOGAO NORMALNO DA RASUĐUJE" : Milica Gutović objavila PREPISKU sa ANESTEZIOLOGOM! Slučaj oko nasledstva se ZAHUKTAVA!

Foto: Facebook/Milica Gutovic

Priča o zaostavštini Milana Laneta Gutovića se zahuktava. Ćerka pokojnog glumca Milica Gutović, koja je svojevremeno izašla u javnost sa tvrdnjama da je nepravedno izostavljena iz testamenta, kao i njena sestra koju je Lane dobio u prvom braku sa njihovom majkom sada se ponovo oglasila.

Ona je ovog puta na svom Fejsbuk profilu objavila prepisku s anesteziologom koji je izneo šokantne detalje o zdravstvenom stanju Laneta Gutovića. Naime, Milica je svojevremno tvrdila da je medicinska sestra, neposredno pred očevu smrt, uvela dvojicu muškaraca koji nisu bili u srodstvu sa Gutovićem, kako bi prisustvovali navodnom usmenom zaveštanju kojim se ona i njena sestra Nevena lišavaju nasledstva.

Republika

Foto: facebook.com/Milica Gutović

 

Ovog puta Milica Gutović je, navodno, potražila reč struke.

- Hvala svim pratiocima i prijateljima, kao i svim pravdoljubivim ljudima na savetima, mišljenju i porukama podrške koje mi šalju. Iako mi je bilo teško smatrala sam da je važno podeliti sa javnopću fotografiju mog oca koja je uslikana 16. avgusta 2021. godine. Sad vidim koliko je ona važna! Dakle, samo dva dana pre nego što je prebačen na invazivni respirator. U željij da mi pomogne, obratio mi se doktor anesteziolog. On je u potpunosti razjasnio situaciju u kojoj se tata našao. Želim njegovo mišljenje da podelim sa vama - napisala je Milica u najnovijoj objavi, a zatim priložila printskrinove prepiske sa lekarom.

U prvoj poruci neimenovani anesteziolog tvrdi:

Republika

Foto: facebook.com/Milica Gutović

 

- Posete u kovid bolnicama su bile zabranjene tokom cele pandemije, bez obzira na težinu kliničke slike obolelih. Kako vidim, vaš otac je par dana pre navedenog događaja, u trenutku kada se fotografisao, već bio na respiratoru, ali na neinvazivnom modu, što znači da je u tom trenutku bio jako lošeg stanja. To opet znači da mu je i moć rasuđivanja bila jako smanjena - navodi lekar, pa dodaje:

- Kako je vreme prolazi, na dan kritičnog događaja, kada je došlo do navodne posete prijatelja, njegovo opšte stanje, a samim tim i moć rasuđivanja je bilo sigurno mnogo gore nego onog dana kada je nekako uspeo da napravi fotografiju. Pretpostavljam da nije mogao ni da se javi na telefon? S obzirom na to da je u toku istog dana intubiran, znači uspavan, uveden u anesteziju, nema nikakve šanse da je u vreme kritične posete prijatelja bio u stanju da rasuđuje i daje izjave takvog tipa - napisao je anesteziolog i predložio Gutovićevoj da se zvanično obrati upravi Vojnomedicinske akademije u Beogradu u kojoj je njen otac lečen.

Republika

Foto: facebook.com/Milica Gutović

 

Na Miličino pitanje da li pacijent može sam da skine masku, anestezilog odgovara:

- On je nekoliko dana bio na neinvazivnoj ventilaciji (to znamo po tome što je imao onu ful fejs masku). To opet znači da je bio jako hipoksičan - da je imao niske koncentracije kiseonika u krvi. Kada neko ima niske koncentracije kiseonika u krvi duže vreme, ne može normalno da rasuđuje. Da, može sam da je (masku) skine . Pošto se ta neinvazivna ventilacija teško podnosi (respirator ubacije kiseonik u pacijenta, to je kao da vam neko daje veštačko disanje, a vi ste budni) zato se sve vreme pacijentu daju jaki sedativi, najčešće u obliku kontinuirane infizije. A ako je bio opet na sedativima (najverovatnije), to opet znači da nije mogao normalno da rasuđuje - navodno je napisao anesteziolog, a objavila Gutovićeva ćerka Milica.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (1)

Loading
Suzana

10.04.2024 22:24

VMA se koliko znam vec neko vreme ne oglasava povodom desavanja u svojoj ustanovi.Da li medicinska sestra i dalje radi i verovatno ucestvuje u novim testamentima,veliko je pitanje.