Voja Brajović PROGOVORIO o tvrdnjama Milice Gutović da je uskraćena za NASLEDSTVO: "Čudna mi je cela priča..."

Autor:

Zabava

13.03.2024

11:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Slavni glumac oglasio se za portal Republika!

Voja Brajović PROGOVORIO o tvrdnjama Milice Gutović da je uskraćena za NASLEDSTVO: "Čudna mi je cela priča..."

Foto: Tanjug/D. KUJUNDŽIĆ

Otkako se Milica Gutović, ćerka pokojnog glumca Milana Laneta Gutovića, obratila javnosti s tvrdnjama da je nelegalno isključena iz očevog nasledstva ovaj slučaj ne prestaje da zaokuplja pažnju javnosti.

Lanetova ćerka se juče ponovo obratila putem društvenih mreža i naglasila da time što  brani svoja nasledna prava, ujedno brani i ugled svog oca.

Republika

Foto: Facebook/Milica Gutovic

 

- Time što branim svoja nasledna prava, ja ujedno branim i ugled oca, kome inputiraju da je nehumano lišio svoje ćerke nasleđa. Na taj način ga predstavljaju u vrlo ružnom svetlu, što uopšte ne odgovara istini. Moj otac je bio vrlo plemenit čovek. Odluka svakog novinara je da li će stati na stranu žrtve manipulacije ili prevaranata. Ja od svoje 20. godine živim vrlo samostalno, ali sam u redovnoj komunikaciji uvek bila sa svojim roditeljima. Kako sa mojom majkom tako i sa ocem. Podsećam još jednom da za sve što sam saopštila prijateljima postoje egzaktni dokumenti koji su podneti nadležnim organima - napisala je na Fejsbuku Milica Gutović, profesorka baleta.

Povodom ovog slučaja kontaktirali smo velikog prijatelja pokojnog Gutovića - Voju Brajovića, koji je ekskluzivno a naš portal dao svoje viđenje cele ove situacije.

Lanetov kolega i dugogodišnji prijatelj Voja Brajović rekao nam je da je upoznat sa slučajem i da mu je cela priča pomalo čudna.

Čudna mi je cela da priča, ali, iskreno, ne bih da pričam na tu temu. Tačno je da smo Lane i ja bili bliski, ali ne ide da se mešam u nešto što se mene ne tiče. Svakako sam ispratio šta se dešava - dao je kratak komentar Brajović za Republiku.

Posećamo, ćerka pokojnog glumca Milica Gutović i iznela šokantne tvrdnje u vezi sa postupcima medicinske sestre na Vojnoj medicinskoj akademiji u Beogradu. Ona tvrdi da je sestra dozvolila ulazak dvojici muškaraca koji nisu bili u srodstvu sa njenim ocem, kako bi prisustvovali navodnom usmenom zaveštanju kojim se ona i njena sestra Nevena lišavaju nasledstva. 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (8)

Loading
Ljuba

13.03.2024 12:21

A Brajovićevo je mišljenje da ne bi pričao na tu temu.

Odgovori 43 4
Rade

13.03.2024 12:26

Ako je tačno da postoji usmeno zaveštanje koje se odnosi samo na isključenje sestara iz nasleđa onda je to rađeno po nečijem nalogu unutar porodice. Čudno je da se sin ne ograđuje od takvog usmenog testamenta u nenormalnim okolnostima. Svedoci imaju koristi od manipulacije samo ako su plaćeni. Verujem u sve što je rekla ćerka jer je normalna osoba a sve je stvarno i dokumentovano u sudu.

Odgovori 38 18
Sugradjanin

15.03.2024 20:50

@Rade - Svedoci nisu placeni,jer su u pitanju kumovi,od kojih je jedan krsteni kum doticnoj,i eto sestra Mara kao treci svedok...

Dragan

13.03.2024 12:37

Mi nismo svesni koliko je pogrebna mafija moćna ! Ona ima ogranke u : bolnicama, opštinama, katastru i na kraju, da upotrebim hrvatsku reč, u mrtvozornicima ! Sistem rada je poznat policiji ali ona ne stiže da se ozbiljnije bavi sa njima. Kada kupujete stan čuvajte se prodavaca koji hitno prodaju stan i bez kredita u Banci i agencija. 🤔👹🎭

Odgovori 39 6