OGLASILA SE MEDICINSKA SESTRA SA VMA! Evo šta je rekla o navodima Milice Gutović!

Autor:

Zabava

12.03.2024

18:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ćerka pokojnog Milana Laneta Gutovića se javno obratila sa optužbama da je na prevaru ostala bez nasledstva.

OGLASILA SE MEDICINSKA SESTRA SA VMA! Evo šta je rekla o navodima Milice Gutović!

Foto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ

Milica Gutović, ćerka pokojnog glumca Milana Laneta Gutovića, nedavno je podelila šokantnu priču na društvenim mrežama u vezi sa postupcima medicinske sestre na Vojnoj medicinskoj akademiji u Beogradu. Ona tvrdi da je sestra dozvolila ulazak dvojici muškaraca koji nisu bili u srodstvu sa njenim ocem, kako bi prisustvovali navodnom usmenom zaveštanju kojim se ona i njena sestra Nevena lišavaju nasledstva. 

Sada se oglasila i medicinska sestra sa VMA Mara Tešić, koja sve to demantuje, uz reči „da uopšte ne želi da komentariše“ objave na društvenim mrežama ćerke pokojnog glumca Milana Gutovića.

Republika

Foto: facebook

Milica Gutović

- Ne želim da komentarišem. To su njihove porodične stvari, neka ih reše - navela je ona za Danas.

Na pitanje da li su tačne tvrdnje Milice Gutović da je tokom zabrane poseta zdravstvenim ustanovama, pa i VMA, tokom pandemije kovida omogućila dvema osobama da uđu u bolesničku sobu Milana Gutovića, ona kaže:

- To nije tačno - rekla je Tešićeva.

U svom videu koji je podelila na svom profilu jedne od društvenih mreža, Milica Gutović je rekla da želi da sa obožavaocima lika i dela njenog oca podeli istinu vezanu za njegove poslednje dane koje je proveo na intenzivnoj nezi na Vojnomedicinskoj akademiji u Beogradu u jeku epidemije kovida, avgusta 2021. godine, kada su posete bolnicama bile zvanično i strogo zabranjene.

Kako je dodala, tog 18. avgusta 2021. godine, „posle očajničkog pokušaja da dođem do njega (oca prim.aut.) ili da ga dobijem na mobilni telefon, odlučila sam da pozovem direktno bolnicu“.

Republika

Foto: Google maps

 

- Sestra na intenzivnoj nezi, Mara Tešić, navodno zadužena da pazi na mog oca, rekla mi je da bolnica ne dozvoljava posete zbog kovida i da je tata u tako teškom stanju da je za mene bolje da ga ne vidim, citiram je. Uz to je prokomentarisala da prvi put čuje da Milan ima ćerke - tvrdnje su Milice Gutović.

Rekla je i da je ubrzo nakon njegove smrti, 25. avgusta 2021. godine, saznala da je te iste srede, 18. avgusta, oko 17.30 časova, medicinska sestra Mara Tešić u sobu njenog oca, na intenzivnu negu, uvela dva čoveka, koji nisu ni u kakvom krvnom srodstvu sa njenim ocem, i koji su postali svedoci njegovog navodnog usmenog zaveštanja.

- Treći svedok tog usmenog zaveštanja upravo je Mara Tešić, medicinska sestra. Tim lažnim usmenim zaveštanjem moj otac je navodno svoje dve ćerke Milicu i Nevenu i maloletnu unuku potpuno lišio nasleđa. Svi koji su dobro poznavali mog oca znaju da je to nemoguće - tvrdi, između ostalog, ona.

Prema njenim rečima, istog dana kada je navodno uzeto usmeno zaveštanje, Gutović je prebačen i na respirator, da bi 25. avgusta i preminuo.

Milica Gutović je navela da je medicinska sestra Mara Tešić njenoj sestri Neveni i njoj onemogućila da poslednji put vide oca, a uvela je "lažne svedoke, lažnog usmenog zaveštanja".

- Ovo je nečuvena zloupotreba službenog položaja jedne medicinske sestre u uglednoj zdravstvenoj ustanovi. Ja se nadam i očekujem da će se ugledna bolnica VMA ograditi ovog nehumanog i nedopustivog ponašanja svoje medicinske sestre - navodi Milica Gutović u svom videu.

Republika

Foto: printscreen

Milan Lane Gutović

Ona se tokom dana ponovo oglasila na svom Fejsbuk nalogu.

- Time što branim svoja nasledna prava, ja ujedno branim i ugled oca kome inputiraju da je nehumano lišio svoje ćerke nasleđa. Na taj način ga predstavljaju u vrlo ružnom svetlu što uopšte ne odgovara istini.Moj otac je bio vrlo plemenit čovek. Odluka svakog novinara je da li će stati na stranu žrtve manipulacije ili prevaranata. Ja od svoje 20. godine živim vrlo samostalno ali sam u redovnoj komunikaciji uvek bila sa svojim roditeljima. Kako sa mojom majkom tako i sa ocem. Podsećam još jednom da za sve što sam saopštila prijateljima postoje egzaktni dokumenti koji su podneti nadležnim organima - kaže Milica.

Kako su mediji potom objavili, Spasoje Gutović, jedan od dvojice sinova glumca Milana Gutovića, rekao je da je video objavu svoje sestre u vezi sa nasledstvom oca, ali nije želeo da daje svoj sud o tome.

- Video sam objavu, ali ne želim da komentarišem ništa vezano za tu temu. Hvala vam na razumevanju - kratko je rekao Spasoje za Večernje Novosti.

Milan Lane Gutović preminuo je 25. avgusta 2021. godine u 76. godini.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

Komentari (1)

Loading
Oglasilac

13.03.2024 10:03

Oglasila se med.sestra i rekla da ne želi da se oglašava...☹🤔