VOZIO JE VOJNI KAMION I PONAŠAO SE KAO DA IDE NA RATIŠTE! Komšije Laneta Gutovića progovorile o pokojnom glumcu!

Autor:

Zabava

13.03.2024

10:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Legendarni glumac Milan Lane Gutović preminuo je 25. avgusta 2021. godine u 76. godini.

VOZIO JE VOJNI KAMION I PONAŠAO SE KAO DA IDE NA RATIŠTE! Komšije Laneta Gutovića progovorile o pokojnom glumcu!

Foto: printscreen

Nakon preležanog koronavirusa zdravstveno stanje Milana Laneta Gutovića naglo se pogoršalo i slavni glumac je ubrzo izgubio životnu bitku u 76. godini. Poslednje dane proveo je u Vojnomedicinskoj akademiji u Beogradu, gde je bio priključen na kiseonik.

Lane je iza sebe ostavio ženu Biljanu Knežević, sa kojom je bio celu deceniju u braku i sinove Jakova i Spasoja. Takođe je ostavio iza sebe i ćerke Milicu i Nevenu, koje je dobio sa ženom iz prvog braka. Milica se bavi baletom i glumom, a Biljana navodno i dalje radi radi u pozorištu na Terazijama.

O Gutovićevom životu se malo zna, a sada su o njemu progovorile i komšije preminulog glumca. Komšinica Brana je rekla kako ga je ona doživljavala kao nekoga koga kad vidiš, nasmeješ se.

Republika

Foto: facebook.com

Milica Gutović

- Poznavala sam Laneta. Javljao se. Meni jeste, on je bio takav, kako kome. U kući je živeo sa ženom Biljanom, dok se nisu razveli, a posle razvoda su sinovi Spasoje i Jakov ostali kod njega. Tu žive i dalje. Voze kvadove, tad ih vidim. Pre Biljane je tu živeo sa prvom ženom i ćerkama, Milicom i Nevenom. Sećam se kad ih je vodila u obdanište i tad se ceo komšiluk držao zajedno. Sad smo se svi otuđili...Kao Indijanci, niko ni sa kim. Njih dvoje su se brzo razveli, a ona je otišla sa ćerkama. Ne znam ni čime se bavila, ni kako se zvala. A što se njega tiče, dovoljno je da ga čovek vidi i da mu izmami osmeh na lice. Bio je super osoba - rekla je komšinica Brana za Telegraf.

S druge strane, komšija Mića predstavio je drugačiju sliku o Lanetu.

Viđao sam Laneta. Čudan je on nekako bio, ne znam... Živeo je tu sa sinovima, Spasojem i Jakovom. Oni su sad veliki, koliko znam još se nisu ženili...ali o njima generalno se stvarno malo zna. Jedino što ih stalno viđam na nekim motorima. O Biljani i Jakovu ne znam ništa, nju ne znam ni da li sam video nekada, dok za Spasoja znam da je završio za arhitektu. Znam da se i pričalo da je i sa prvom ženom imao dve ćerke i da nije u dobrim odnosima sa ćerkama, ali ja njih stvarno nikada nisam video. A što se Laneta tiče, ko je sa njim mogao da bude u dobrim odnosima...nije ni bio u svađi sa drugima, ali nikome se nije javljao. Recimo, imao je uvek po par automobila u dvorištu, mislim da je zadnjeg "bubu" kupio, ali ih nikada nije vozio. On je svakog dana vozio vojni kamion sa prikolicom, kao da ide na ratište... Oblačio bi uniformu, beretku...kao da ide u front, a ne u prodavnicu. Kad god sam ga video bio je u tom kamionu. Takav je išao i u prodavnicu - rekao je iskreno Mića, dok je komšinica Pava o glumcu rekla da je poznavala Gutovićevog oca.

Republika

Foto: ST/N. Pančić, A. Nalbantjan

Lane Gutović preminuo je u bolnici

- Poznavala sam Laneta. Znam gde mu je kuća, ali ne znam ko tu sve živi. Ja sam poznavala njegovog oca, a Laneta sam ponekad viđala. Nismo pričali... Znam da mu je otac poginuo u saobraćaju, njega znam zbog televizije, ali stvarno nismo nikad pričali...U toj kući su živeli njegovi roditelji, a sada su na istom mestu sahranjeni i majka i otac i on. Oni su bili prosvetni radnici, radili su po školama. Milanovu decu stvarno ne znam, a i njega kad sam viđala znala sam da okrenem glavu...ali ne znam ni ko živi u kući, jer stvarno nikoga ne viđam tu, čak ni iz autobusa - rekla je komšinica Pava.

Tri godine nakon smrti Lane je ponovo dospeo u žižu javnosti zbog javnog istupanja njegove ćerke Milice Gutović, koja je u video snimku objavljenom na društvenim mrežama tvrdi da je medicinska sestra Mara Tešić dozvolila ulazak u bolničku sobu njenog oca dvojici muškaraca koji nisu bili u srodstvu sa njim, kako bi prisustvovali navodnom usmenom zaveštanju kojim se ona i njena sestra Nevena lišavaju nasledstva. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading