DIŠU ZA VRATOM JOKIĆU: NESTVARAN preokret Minesote, trka na Zapadu NIKAD ZANIMLJIVIJA!

Autor:

Sport

13.03.2024

09:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iako naš košarkaš nije bio na parketu prethodne noći, odigran je jedan od derbija.

DIŠU ZA VRATOM JOKIĆU: NESTVARAN preokret Minesote, trka na Zapadu NIKAD ZANIMLJIVIJA!

Foto: printscreen twitter

U košarkaškoj NBA ligi sinoć je odigrano sedam uzbudljivih utakmica, a jedan od najzanimljivijih mečeva definitivno je bio susret između Minesote i Los Anđeles Klipersa. Timbervulvsi su uspeli da nadoknade zaostatak od čak 22 poena i na kraju slave pobedu rezultatom 118:110.

Najzaslužniji za ovaj neverovatan preokret bio je Entoni Edvards sa 37 poena, dok su ga efikasno pratili Nikil Aleksander Voker sa 28 i Majk Konli sa 23 poena.

 

 

Sa druge strane, najbolji strelac Klipersa bio je Pol Džordž sa 22 poena.

Ova pobeda značajna je za Minesotu koja se trenutno nalazi na trećem mestu tabele Zapadne konferencije sa skorom 45 pobeda i 21 porazom, dok su Klipersi četvrti sa skorom 41 pobeda i 23 poraza.


U drugom zanimljivom susretu sinoć, ekipa Indijane je kao gost uspela da pobedi Oklahomu rezultatom 121:111.

Majls Tarner predvodio je svoj tim sa 24 poena, dok je Šaj Gildžes Aleksander sa 30 poena i deset skokova bio najefikasniji igrač Oklahome.

I pored poraza, Oklahoma i dalje drži prvo mesto na Zapadu sa 45 pobeda i 20 poraza, deli isti skor sa drugoplasiranim Denverom.



Ekipa Bostona, koja je trenutno lider Istočne konferencije, upisala je svoju 51. pobedu od početka sezone pobedivši Jutu rezultatom 123:107.

Džejson Tejtum bio je najefikasniji u redovima Seltiksa sa 38 poena, a Derik Vajt je takođe doprineo pobedi sa 24 poena.

Ova pobeda Bostona potvrđuje njihovu trenutnu dominaciju u Istočnoj konferenciji.



U još jednom uzbudljivom meču, košarkaši Sakramenta su kao domaćini uspeli da savladaju ekipu Milvokija rezultatom 129:94, ostvarivši prvu pobedu protiv Baksa posle dužeg vremenskog perioda od osam godina!

 Dearon Foks bio je najefikasniji u pobedničkom timu sa 29 poena, dok je Domantas Sabonis upisao 22 poena i 11 skokova. Janis Adetokunbo se istakao u timu Milvokija sa 30 poena i 13 skokova.



U preostalim mečevima sinoć, Njujork je pobedio Filadelfiju rezultatom 106:79, Memfis je savladao ekipu Vašingtona sa 109:97, dok je Hjuston slavio protiv San Antonija rezultatom 103:101.

 

Standings provided by Sofascore

 

 

Standings provided by Sofascore

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading