VELIKI PROBLEM ZA PARTIZAN: Željko Obradović OSTAO BEZ igrača, NBA je sledeća destinacija! Crno-belima SEDMOCIFRENO obeštećenje!

Autor:

Sport

13.03.2024

09:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vesti koje neće obradovati grobare..

VELIKI PROBLEM ZA PARTIZAN: Željko Obradović OSTAO BEZ igrača, NBA je sledeća destinacija! Crno-belima SEDMOCIFRENO obeštećenje!

Foto: Starsport

Tristan Vukčević

Košarkaši Partizana ulaze u najbitniji period sezone kada je Evroliga u pitanju, a crno-beli moraju da pobede što veći broj utakmica od preostalih šest ukoliko žele da se plasiraju u plej-of/in.

Parni valjak je trenutno na poziciji 11 elitnog takmičenja sa skorom 13-15, a nalaze se "tik ispod crte" za doigravanje.

Nisu izabranici Željka Obradovića imali ni sreće, pošto su izgubili mnoge neizvesne završnice, ali se mora priznati da sastav nije na nivou prošlogodišnjeg koji je jedna lopta delila od fajnal-fora.

Ostali su crno-beli bez Matijasa Lesora, Janisa Papapetrua, Jama Madara i Dantea Egzuma koji je otišao put NBA lige.

Partizan je, pomalo neočekivano, sada ostao bez još jednog igrače u sred sezne, a to je Tristan Vukčević.

Republika

Foto: Starsport

Tristan Vukčević

 

Naime, Vukčević je krajem prošle godine boravio u SAD, odigrao je nekoliko utakmica, a čelnici Vašingtona su bili izuzetno zadovoljni viđeni, te su ga doveli usred sezone!

Partizan će na ime obeštećenja dobiti 1.200.000 evra, a ovaj iznos će se podeliti između njih i Real Madrida, kluba iz kog je Tristan došao u Partizan.

 

 

Tristan je u AdmiralBet ABA ligi ove sezone odigrao 14 utakmica, prosečno provodio na parketu 18,5 minuta i beležio 10,9 poena uz šut za tri poena čak 44 odsto uspešnosti. U Evroligi je nastupio na 12 utakmica, uz prosek od devet minuta i 4,2 poena. 

Stiče se utisak da je Vukčević u crno-belom dresu samo na momente pokazivao svoj raskošni talenat i da je mogao i bolje.

Ipak, on ima samo 21. godinu, vreme je pred njim, a hoće li zablistati baš u NBA ligi, ostaje da se vidi!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

 

Komentari (0)

Loading