MORBIDNE PORUKE I KLETVE NA RAČUN CENTRA PARTIZANA! Žele mu najtežu moguću povredu, PSUJU MU MAJKU!

Autor: M. M.

Sport

16.02.2024

09:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Dabogda nikad ne otišao u NBA".

MORBIDNE PORUKE I KLETVE NA RAČUN CENTRA PARTIZANA! Žele mu najtežu moguću povredu, PSUJU MU MAJKU!

Foto: Starsport

Košarkaši Partizana ostvarili su značajan uspeh plasiravši se u polufinale Kupa Radivoja Koraća pobedom nad Hercegovcem rezultatom 92:67. Utakmica je odigrana u Nišu, a Partizan je dominirao tokom čitavog meča, pokazujući dobru igru u svim segmentima.

Jedan od ključnih igrača ove pobede bio je Tristan Vukčević, koji je postigao 15 poena i imao sedam skokova. Njegova izvanredna igra na terenu bila je od presudnog značaja za konačan rezultat meča. Međutim, nakon utakmice Vukčević se suočio sa neprimerenim komentarima na društvenim mrežama.

Nakon meča, Vukčević je na svom Instagram profilu podelio uvredu koju je dobio od jednog korisnika. Komentar je izazvao veliku pažnju javnosti i izazvao osudu zbog svoje neumesnosti. Ovakvi slučajevi ukazuju na nedostatak kulture i poštovanja prema sportistima i njihovom radu.

- Dabogda nikad ne otišao u NBA i pokidao ukrštene ligamente protiv Vojvodine - napisao je između ostalog frustrirani navijač, koji je očigledno izgubio oplkadu na kladionici.

Foto: prinskrin

Vukčevićeva objava

 

S obzirom na značajnu pobedu i sjajnu igru koju je Partizan prikazao, očekuje se da će se pažnja usmeriti na sportske dostignuća i fer plej, umesto na nepotrebne uvrede i negativne komentare.

Nakon plasmana u polufinale, Partizan ima priliku da nastavi svoj put ka osvajanju Kupa Radivoja Koraća, a navijači s nestrpljenjem očekuju naredni meč i novu prilika da na delu vide svoje miljenike.

Inače, košarkaši Partizana večeras od 21 sat igrati protiv Vojvodine u polufinalu turnira u niškom "Čairu", dok će Crvena zvezda u drugom polufinalu od 17 časova igrati potiv ekipe Čačka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading