KAD MOŽE REAL, MOŽE I BARSA DA PADNE! Smailagić optimista! Smit zna ko je NAJVEĆA PRETNJA!

Autor: M. M.

Sport

13.03.2024

07:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Partizan gostuje Barseloni.

KAD MOŽE REAL, MOŽE I BARSA DA PADNE! Smailagić optimista! Smit zna ko je NAJVEĆA PRETNJA!

Foto: Starsport

Starsport

Košarkaši Partizana u okviru 29. kola Evrolige gostuju ekipi Barselone, a očekivanja pred utakmicu izneli su košarkaši crno-belih Alen Smailagić i Džejlin Smit.

Srpski centar je optimista.

- Što se nas tiče, mi ćemo da probamo da damo sve od sebe. Treniramo jako, radimo, pokušavamo da napravimo taktiku. Imamo gust raspored u narednih mesec dana, i probaćemo da izborimo najbolje moguće mesto, i da damo sve od sebe - počeo je Smailagić, pa dodao:

- Naravno da verujemo u pobedu. Kao što smo dobili i prošle godine Real, tako mislim da možemo ove godine i Barselonu, i da pokažemo da smo tim, i da imamo ono što treba da idemo dalje. 

Smit je nahvalio pojedinice košarkaše Barselone.

Foto: twitter/partizan

Smit

 

- Oni imaju jako dobre plejmejkere. Tu su Laprovitola, Rubijo, Satoranski... Moramo da kontrolišemo te momke i igraničimo Veselog koji igra jako dobro, posebno u poslednjih mesec dana. Mislim da je Laprovitola najveća pretnja. Može da ga krene u svak vreme. Džabari Parker je jako dobar i u dobroj formi. postiže oko 15 poena. Mislim da imamo šanse ako njih zaustavimo - kaže Smit i nastavlja:

- Šta god mi kaže trener, ja ću igrati, sve je ok. Ako mi kaže da zaustavim Laprovitolu, u redu je. Ovde sam uživam u iskustvu sa svim navijačima. Kada vidim kako dolaze na gostovanja je neveerovatno. Ja sam ovde novi momak koji je došao usred sezone. Svi su se vratili. To je lojalnost, većina momaka je ovde tri godine. Potpuno razumem situaciju i radim ono što mogu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading