OVO JE PRVA SUPRUGA LANETA GUTOVIĆA! Njeno ime nikada nije javno izgovorio, ćerka Milica konačno otkrila veliku TAJNU!

Autor:

Zabava

08.04.2024

13:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pokojni glumac o prvom braku nikada nije izgovorio ni reč.

OVO JE PRVA SUPRUGA LANETA GUTOVIĆA! Njeno ime nikada nije javno izgovorio, ćerka Milica konačno otkrila veliku TAJNU!

Foto: facebook.com

Nakon što je podigla buru u javnosti tvrdnjama da je na prevaru ostala bez očevog nasledstva, Milica Gutović, ćerka pokojnog glumca Milana Laneta Gutovića, nastavila je da se oglašava na društvenim mrežama s ciljem da otkrije pozadinu svog odnosa sa ocem.

Dok su u jeku skandala mnogi tvrdili da se Milica i pokojni Lane nisu dobro slagali, kao i da oca nije viđala godinama, Milica je sve to demantovala i odlučila da otkrije pravu istinu.

Nakon što je objavila fotografije sa venčanja svojih roditelja, usledila je nova objava u kojoj je konačno otkriven identitet žene koja je davnih sedamdesetih godina prošlog veka postala prva supruga Laneta Gutovića. Njeno ime cenjeni glumac nikada nije izgovorio u javnosti, a njihov brak ostao je misterija do poslednjeg dana. 

Novom objavom na društvenim mrežama Milica Gutović rešila je da svoju majku predstavi širem auditorijumu.

Republika

Foto: facebook.com/Milica Gutović

 

- Milan Gutović moj otac, Gordana Gutović moja mama i moja malenkost - napisala je Milica uz fotografiju na kojoj su njeni otac i majka koja je drži u naručju.

Lane Gutović bio je i u braku sa dve žene - jednom manje poznatoj javnosti, s kojom i ima ćerke, i drugom, Biljanom Knežević. O prvom venčanju nikada nije pričao, ni ime supruge nikada nije želeo da otkrije u javnosti, dok se za Biljanu znalo, kao i to da sa njom ima sina Jakova i Spasoja.

Podsećamo, Milica Gutović se nedavno oglasila na društvenim mrežama, tvrdeći da je medicinska sestra, neposredno pred očevu smrt, uvela dvojicu muškaraca koji nisu bili u srodstvu sa Lanetom kako bi prisustvovali navodnom usmenom zaveštanju kojim se ona i njena sestra Nevena lišavaju nasledstva

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (1)

Loading
Leontina

08.04.2024 13:11

Ima pravo bar na nuzni deo od 10%,