IŠAO BIH U RAT ZA UKRAJINU! Fudbaler Arsenala ŽESTOKO ISPROZIVAN: Prestani da glumiš, pravog dobrovoljca niko ne POZIVA!

Autor: M. M.

Sport

08.04.2024

10:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zinčenko na udaru.

IŠAO BIH U RAT ZA UKRAJINU! Fudbaler Arsenala ŽESTOKO ISPROZIVAN: Prestani da glumiš, pravog dobrovoljca niko ne POZIVA!

Foto: www.profimedia.rs

Oleksander Zinčenko, fudbaler Arsenala i reprezentacije Ukrajine, izazvao je buru u javnosti nakon izjave da bi, u slučaju poziva, odmah otišao na front i borio se u sklopu oružanih snagama svoje otadžbine, a protiv Rusa.

Njegov komentar komentarisali su mnogi, a najžešće ga je potkačio fudbaler Galatasaraja Serž Orije

Inače, Zinčenko je u razgovoru za britanski "BBC Newsnight" komentarisao odluku predsednika Ukrajine Volodimira Zelenskog da se starosna granica za regrutovanje vojnika spusti sa 27 na 25 godina.

- Ako me pozovu da se borim, da li bih se odazvao? Odgovor je jasan, išao bih u rat. Znam da mnogi misle da je meni ovde u Londonu lakše nego da sam u Ukrajini. Zaista se nadam da će se rat uskoro završiti - poručio je fudbaler Arsenala.

Neki njegovi školski drugovi su na frontu.

- Teško mi je da razumem da smo ne tako davno svi bili u školskim klupama, u istoj školi, igrali se na ulici, igrali fudbal, a sada oni moraju da brane zemlju. Ali tako je, kako je. Teško je to razumeti, ali ne smemo odustati - tvrdi Zinčenko.

Foto: Tanjug/AP

Orije u dresu Foresta

Na njegove reči oštro je reagovao bivši igrač Totenhema Serž Orije.

- Prestani da glumiš i idi odmah tamo. Pravog dobrovoljca ne treba niko da poziva u rat, niti da ga moli. Samo ode i bori se - naglasio je reprezentativac Obale Slonovače.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading