OVO JE MILICA PRVO OBJAVILA NAKON SMRTI OCA LANETA GUTOVIĆA: Godinama skrivala istinu o porodičnim odnosima!

Autor:

Zabava

14.03.2024

13:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ćerka pokojnog Milana Laneta Gutovića bori se za nasledstvo svog oca bez kojeg je, kako tvrdi, ostala na prevaru.

OVO JE MILICA PRVO OBJAVILA NAKON SMRTI OCA LANETA GUTOVIĆA: Godinama skrivala istinu o porodičnim odnosima!

Foto: Facebook/Milica Gutovic

Dok se čeka epilog borbe za nasledstvo u slučaju Gutović jedno od glavnih pitanja koje se postavlja u javnosti jeste u kakvom su odnosu bili pokojni glumac Milan Lane Gutović i njegova ćerka Milica Gutović, koja je posle tri godine od smrti svog oca izašla u javnost sa tvrdnjama da je na prevaru ostala bez očevog nasledstva.

Milica Gutović se javno obratila objavom na Fejsbuku sa šokantnom pričom o postupcima medicinske sestre na Vojnoj medicinskoj akademiji u Beogradu. Ona tvrdi da je sestra dozvolila ulazak dvojici muškaraca koji nisu bili u srodstvu sa njenim ocem, kako bi prisustvovali navodnom usmenom zaveštanju kojim se ona i njena sestra Nevena lišavaju nasledstva. 

Ova objava podigla je prašinu, a osim poruka podrške ispod Miličinog videa našli su se i komentari da "oca nije videla punih 30 godina jer to nije želala", te "nije tražila ni da ga vidi dok je bio u bolnici".

Ipak, prva objava Milice Gutović nakon smrti oca, čini se, mnogo otkriva kakvi su porodični odnosi vladali u njihovoj porodici. Na fotografiji je Milica beba, a u naručju je drže baka Lepa i deka Spasoje, Lanetovi roditelji. U opisu slike Milica je navela da je ista nastala u Kumodražu, porodičnom domu Gutovića.

Republika

Foto: facebook.com/Milica Gutović

 

Na dan kada je Lane Gutović preminuo na Vojnomedicinskoj akademiji u Beogradu 28. avgusta 2021. godine njegova ćerka Milica oprostila se potresnim rečima i navela da "nije spremna za ovaj gubitak".

- Danas je preminuo moj otac, Milan Gutović. Nisam spremna! Nemam reči prikladne za ovaj trenutak. Na neke gubitke nikada ne možemo biti spremni. Počivaj u miru - napisala je tada Milica Gutović uz fotografiju svog oca Laneta.

Milica se sinoć ponovo oglasila video snimkom na svom Fejsbuk profilu i iskoristila priliku da se zahvali svima koji su joj pomogli.

Dragi moji prijatelji, pratioci i poštovaci moga oca, Milana Gutovića, želim svima da vam se zahvalim na velikoj podršci i pomoći koje ste mi ukazali. Moj motiv da sa vama podelim moj problem je bio da dobijem psihološku podršku od dobronamernih, stručnih ljudi kako da zaštitim svoja zakonita nasledna prava. Mnogo ste mi pomogli, a iskreno se nadam da sam i ja pomogla drugim ljudima, da se i oni u budućnosti ne nađu u ovako teškoj situaciji. Još jedanput se svima od srca zahvaljujem - istakla je Lanetova ćerka u okviru svoje objave na društvenoj mreži Fejsbuk.

Republika

Foto: facebook.com/Milica Gutović

 

Podsećamo, prozvana medicinska sestra Mara Tešić izjavila je da su Miličini navodi o danu kada je njen otac navodno dao usmeno zaveštanje pred dvojicom nepoznatih muškaraca neistiniti, dok je polubrat Milice Gudović Spasoje izjavio za medije da je video sestinu objavu, ali da ne želi da komentariše ništa vezano za tu temu.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading