BRAĆA I SESTRE IZLAZE NA SUD: Nastavlja se BORBA ZA NASLEDSTVO Milana Gutovića, Tika Špic tvrdi: "Lane mi je rekao da ćerke nije video godinama!"

Autor:

Zabava

13.03.2024

11:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Isplivali novi detalji o slučaju Gutović.

BRAĆA I SESTRE IZLAZE NA SUD: Nastavlja se BORBA ZA NASLEDSTVO Milana Gutovića, Tika Špic tvrdi: "Lane mi je rekao da ćerke nije video godinama!"

Foto: ST/Petar Divac/A Nalbantjan

Povodom tvrdnji Milice Gutović, ćerke pokojnog glumca Milana Laneta Gutovića, da je nakon smrti oca na prevaru ostala bez nasledstva o ovoj temi ponovo je progovorio Predrag Smiljković, poznatiji kao Tika Špic.

Kao prijatelj pokojnog Laneta, ovaj glumac je dao nove informacije o celom slučaju. On tvrdi da Miličine tvrdnje da je medicinska sestra uvela u bolničku sobu dvoju nepoznatih muškaraca koji nisu bili u srodstvu sa Lanetom, nisu istinite.

I ta dva čoveka koja su ušla, koja su kao nepoznati, u stvari su bili gospodin Zarić i Puzić. Apsolutno nisu nepoznati. Oni su bili dan pre nas u poseti, a gospodin Zarić je čak kum Milici, tako da nisu baš nepoznati - kaže Predrag Smiljković za Blic TV.

Republika

Foto: facebook.com

Milica Gutović

Kako je ispričao, dva dana pred Lanetovu smrt, imao je priliku da ga obiđe, kada je i upoznao pomenutu medicinsku sestru.

- Tada, kada sam ga video, bio je maltene gotova priča. Doktor koji je tada bio načelnik urgentne medicine i bio je naš prijatelj, Lanetov i moj. On me je pozvao, rekao je da je gotovo, i da ako želim da ga vidim, da dođem. I mi smo otišli. Tamo je bilo medicinsko osoblje, sad čujem da je to ta medicinska sestra, za koju sam takođe čuo da je divna osoba i da je negovala čak Patrijarha Pavla do kraja života. Mi smo se obukli u skafandere i iz daljine sam čoveka, drugara mog video, i shvatio da je već prešao na onu stranu. Zvao sam Paju, Lanetovog sina, rekao sam mu eto, vidio sam Paju, ne znam kako će biti, borimo se - kaže Tika Špic.

- Ovu koja je sad aktuelna, lepu, sam video jednom u Zvezdarskom teatru i pitao kolegu glumca, neću da ga imenujem: "Ko je ova lepotica?", a on je rekao da je to Lanetova ćerka. Mi smo tada snimali Belu Lađu i ja sam posle otišao kod Laneta u kuću, sedeo sa njim i rekao mu: "Lane svaka ti čast, imaš prelepu ćerku, nisam znao". On je odmahnuo rukom i rekao "Pešo", tako me zvao, "nisam ih video godinama, ali sam ih obezbedio, ostavio stan".

Dodao je i da je razgovarao sa Lanetovim sinovima, Pajom i Jankom, koji su mu rekli da će nastao problem rešiti sudskim putem.

E sada, meni je glupo da se ja mešam u ovu priču i da pričam te neke njihove intimne detalje, to je malo i bezobrazno, ali moram da kažem zato što znam Paju i Janka, koji su divni momci dečaci. Pričao sam sa njima i oni će to da reše sudski putem. Paju i Janka, jako cenim i volim, to čestiti momci i divni momci, i eto, neka to reše kako treba - rekao je Tika Špic.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)

Loading