EMINA JAHOVIĆ IZBEGAVA BEOGRAD! Pevačica se drži dalje od Srbije, priznala zbog čega se skućila u Turskoj!

Autor:

Zabava

10.04.2024

17:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Davno smo iznajmili kuću u Novom Pazaru turskom konzulatu jer je 11 meseci godišnje prazna, a velika je!

EMINA JAHOVIĆ IZBEGAVA BEOGRAD! Pevačica se drži dalje od Srbije, priznala zbog čega se skućila u Turskoj!

Foto: Printscreen/Face TV

Pevačica Emina Jahović kaže da joj je bolje da živi u Turskoj nego u Beogradu ili Novom Pazaru, gde je većina njenih prijatelja, kao i porodica. Ekipa "Paparaco lova" uspela je da uslika vilu koju je pevačica skroz renovirala, ali je više pažnje izazvala njena izjava da ne planira da provodi previše vremena u Srbiji.

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Emina Jahović

- Davno smo iznajmili kuću u Novom Pazaru turskom konzulatu jer je 11 meseci godišnje prazna, a velika je. Samo smo spojili lepo i korisno, ništa više. Brat Mirsad i ja retko kad idemo u Pazar, a majka nam je skoro uvek u Beogradu, kod sestre, ili je kod nas u Istanbulu, tako da nema potrebe da tamo provodimo previše vremena. Ja bežim iz Beograda i Pazara, nekako mi tamo brzo postane dosadno, pa gledam da što pre odem - rekla je Emina, pa dodala:

Foto: RTV PINK printscreen

Emina Jahović je sredila vilu po svom ukusu

- U Beogradu imam prijatelje koji su mi prisniji nego ovde. U Novom Pazaru mi bude lepo, ali to je sve kratkog daha! To je jasno... Grad je prelep, mnogo ga volim, ali ne bih mogla više tamo da živim. Beograd isto, prelep, mnogo volim tamo da budem... U Beogradu sam najpozitivnija. Ali ni tu ne bih mogla više da živim. A Istanbul... Gde budu moja deca, tu ću biti i ja. Tamo mi stvarno, zasad, klima prija. Inače, nekako nikada nisam bila tip žene koja se stacionira i bude samo na jednom mestu. Volela sam oduvek da putujem, da pronalazim sebe na tim putovanjima i stvarno je to nešto što mi prija. Svaka čast svima koji vole svoju zonu komfora, ali ja nisam taj tip. Volim da razbijam sve barijere.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading