INDIRU RADIĆ VREĐALE KOLEGINICE! Evo kako su je nazivale, pevačica iz inata skinula preko 20 kilograma! (FOTO)

Autor:

Zabava

10.04.2024

15:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nisam više želela da slušam i čitam da sam se izobličila, zapustila se i da izgledam prljavo.

INDIRU RADIĆ VREĐALE KOLEGINICE! Evo kako su je nazivale, pevačica iz inata skinula preko 20 kilograma! (FOTO)

Foto: ATA Images

Pevačica Indira Radić kaže za Republiku da je otišla na dijetu jer joj je preselo da sluša i čita komentare u kojima su joj ljudi pisali da se zapustila. Folkerka tvrdi da je do sada skinula pozamašan broj kilograma, ali da se tu neće zaustaviti jer planira da nastavi ka svom cilju, a to je da dođe do idealne kilaže. Indira je objasnila da je čula i komentare kako izgleda prljavo i da se izobličila, što joj je bila samo dodatna motivacija.

Foto: ATA Images

Pevačica priznaje da je imala višak kilograma

 


- Nisam više želela da slušam i čitam da sam se izobličila, zapustila se i da izgledam prljavo. Uspela sam u nameri da skinem veliki broj kilograma. Ostalo mi je još pet kilograma da budem savršena sama sebi. Mnogi mi kažu da ne mršavim i da sam ovako savršena, ali ja mislim da sam tek sada super. Čula sam i neke kolege da komentarišu moj izgled, ali se nisam previše obazirala na sve to. Svako ima pravo na mišljenje, nisam ni ja tako išla okolo da komentarišem kako drugi izgledaju. Bavim se svojim životom i poslom, tako da sam mirna. Svakako, ovo što sam korigovala je davno trebalo da uradim i to stoji - rekla iskreno je pevačica.

Foto: ST/D. KADIĆ

Pevačica priznaje da je imala višak kilograma

 


Radićka je potom kazala da joj imponuje što mnogo kolega dolazi da se provede na njenim nastupima, a otkrila je i kod koga bi ona rado otišla.


- Mi toliko radimo, pa nemamo ni vremena da idemo stalno na nastupe jedni drugima. Pamtim da mi je zimus Milica Todorović bila na nastupu, plakale smo obe na sceni. Prvo je zaplakala ona, a onda i ja za njom. Sva šminka nam se razlila od suza. Ponelo nas je. Bilo je toliko spontano. Publika i nas dve, kao jedna kutija i svi mu u njoj. Poslednji koncert na kom sam bila bio je kod Aleksandre Prijović i bilo je mi je mnogo lepo. Ja volim tamo gde je energično i emotivno, tako da na takve tezge kolega i idem - tvrdi pevačica i dodaje da joj prija što se njene stare pesme i dalje traže i slušaju:


- Moja pesma "Moj živote, da l' si živ" ima veliki širinu. Ima poruku za sve nacionalnosti. Za sva vremena. To je vanvremenska pesma. Današnje pesme to nemaju. Pesme "Poželela", "Bio si mi drag"... te stvari su stvarno ostavile neki pečat u mojoj karijeri, na najbolji mogući način.

Draganin razvod me je
pogodio isto kao moj!


Indira tvrdi da je bila šokirana kad je saznala da pevačica Dragana Mirković stavlja tačku na brak s biznismenom Tonijem Bijelićem, pa je objasnila da je sve to pogodilo i podsetilo na njen krah.

Foto: ST/Dragan Kadić, Vladimir Lukić, Shutterstock

Dragana Mirković i Toni Bijelić

 

- To je za mene bio pravi šok. Razvod Dragane Mirković me je baš pogodio. Smatrala sam da su Toni i Dragana jedan skladan par, koji je prkosio svim pakosnim ljudima koji su želeli da ih vide u svađi. Mislila sam da svima može da se dogodi, ali njime ne. Imaju dva odrasla deteta. Oni najbolje znaju šta je između njih dovelo do toga. Treba da sednu i razgovaraju. Da oproste jedno drugom sve. Dragana je ostvarena žena, majka i velika zvezda, veliki čovek. To su emotivno lomovi, prošla sam kroz sve to. Ona mora da pokuša sa svim tim da živi. Mora da nađe put koji će joj biti radost, a ne tuga. Iako joj se to dešava već tri godine, Draganu boli istim intenzitetom. Isto me ovo pogodilo kao moj razvod.

BONUS VIDEO: 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading