BARSA ČUVA BISERA: Katalonci spremaju astronomski ugovor za mladog talenta!

Autor:

Sport

12.04.2024

11:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Španski klub gradi budućnost.

BARSA ČUVA BISERA: Katalonci spremaju astronomski ugovor za mladog talenta!

Foto: FC Barcelona/X

Fudbaleri Barselone pobedili su Pari Sen Žermen rezultatom 3:2 u prvoj utakmici četvrtfinala Lige šampiona na Parku Prinčeva. Bila je to prava predstava na terenu i pravo uživanje za sve ljubitelje najsporednije stvari na svetu. Katalonci su stekli gol prednosti pre revanš, ali ipak Parižani imaju šanse da prođu u narednu fazu.

Grad svetlosti je te večeri imao priliku da upozna mladog fudbalera Barselone Paua Kubarsija. On je briljirao na terenu i na odličan način čuvao Kilijana Mbapea i pokazao da na njega može da se računa u budućnosti. Kako prenosi Mundo Deportivo Blaguarana je započela pregovore oko produžetka saradnje sa Kubarsijem.

 

 

Naime, Barselona ima plan da blindira Kubarsija, baš kao i sa Laminom Jamalom i svojevremenom sa Lionelom Mesijem. Žele da mu  povećaju otkupnu klauzulu, a kada napuni 18 godina, potpisaće petogodišnji ugovor i moći će da ga odvede samo onaj ko plati 1.000.000.000 evra.

Ovim Barselona pokazuje da ceni svoje mlade talente i da još uvek vodi politiku da forsira igrače iz čuvene La Masije. Katalonci ove sezone su izgubili šansu da odbrane La Ligu, a takođe i bez Kupa Kralja. Jedini trofej za koji se bore je Liga šampiona, kao spas turbulentne takimčarske godine.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading