POČINJE PRODAJA KARATA ZA DERBI! Na Marakanu za 700 dinara!

Autor:

Sport

14.04.2024

18:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ponovo se očekuje pun stadion.

POČINJE PRODAJA KARATA ZA DERBI! Na Marakanu za 700 dinara!

Foto: Starsport

Fudbalski klub Crvena zvezda je zvanično objavio početak prodaje ulaznica za 173. večiti derbi protiv Partizana, koji će se odigrati u subotu 20. aprila od 18 časova.

Klub je odlučio da ulaznice budu dostupne za nabavku od nedelje 14. aprila, a posebno je istaknuto da će kupovina biti moguća i putem interneta.

Foto: Starsport

Fudbaleri Partizana i Crvene zvezde


Cene ulaznica za ovaj istaknuti događaj kreću se od 700 dinara za najpovoljnije ulaznice na severu i jugu, pa sve do 2.500 dinara za karte u loži "Siniša Mihajlović".

Za istočnu i zapadnu tribinu, cene su 1.100 i 1.300 dinara. Klub je takođe izašao sa rasporedom prodaje, naglašavajući da će ulaznice biti dostupne od nedelje 14. aprila, pa sve do petka 19. aprila od 10 do 17 časova, dok će na dan utakmice kupovina biti moguća od 10 sati pa sve do početka meča.

Zvezda pokušava da sačuva prednost u odnosu na najvećeg rivala, s obzirom da trenutno ima četiri boda više od Partizana. Međutim, ukoliko Partizan ostvari pobedu nad Čukaričkim, a potom i protiv Crvene zvezde, trka za titulu bi postala daleko zanimljivija. Ovosezonski derbiji su već doneli uzbuđenje, s obzirom da je prvi završen rezultatom 2:1 u korist Partizana, dok je drugi meč okončan remijem 2:2.

Fudbalski klub Crvena zvezda je tako odlučio da započne prodaju ulaznica za ovaj važan derbi, pružajući navijačima priliku da se pripreme i obezbede svoje mesto na tribinama za jedan od najznačajnijih događaja u domaćem fudbalu.

 

Standings provided by Sofascore

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading