OGLASIO SE FK CRVENA ZVEZDA: Povod je VEČITI DERBI! Evo koliko KOŠTAJU KARTE i ko ima prednost!

Autor: M. M.

Sport

11.04.2024

18:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crvena zvezda i Partizan sastaće se u subotu, 20. aprila u 18 časova na stadionu "Rajko Mitić".

OGLASIO SE FK CRVENA ZVEZDA: Povod je VEČITI DERBI! Evo koliko KOŠTAJU KARTE i ko ima prednost!

Foto: Starsport

FK Crvena zvezda obaveštava navijače da su od četvrtka, 11. aprila u prodaji ulaznice za 173. večiti derbi!

Crvena zvezda i Partizan sastaće se u subotu, 20. aprila u 18 časova na stadionu "Rajko Mitić" u meču koji bi u mnogome mogao da odredi dalji tok šampionske trke.

- Obaveštavamo sve zvezdaše, da su karte za 173. večiti derbi od danas u onlajn prodaji. Za sve aktivne članove kluba, našu porodicu, obezbedili smo pravo prioritetne kupovine od 11. do 13. aprila. Jedan član može da kupi maksimalno četiri karte. Od nedelje, 14. aprila sve eventualno preostale karte biće puštene u slobodnu prodaju za sve zvezdaše. Zato budi deo 173. večitog derbija, Zvezdinog proleća i borbe za sedmu uzastopnu titulu - poručuju s Marakane.

Cena karata su:

Sever – 700 dinara

Istok – 1100 dinara

Zapad – 1300 dinara

Tribina “Siniša Mihajlović“ – 2500 dinara

Aktuelni šampion ima četiri boda viška u odnosu na Partizan, a u pitanju je duel prvog kola plej-ofa u Superligi Srbije. Večiti su ove sezone odigrali dva meča, jednom su slavili crno-beli u Humskoj - 2:1, dok je na Marakani bilo 2:2. Nakon toga biće odigrano još šest mečeva u doigravanju elitnog ranga srpskog fudbala, ali tek nakon što za vikend bude okončan ligaški deo sezone. Crveno-beli su, podsetimo, šest puta u nizu prvaci Srbije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading