ZAPAMTITE MOJE REČI, POBEDIĆE SRBIJA! Predsednik Vučić poslao moćnu i jasnu poruku svom narodu! (FOTO)

Autor:

Vesti

14.04.2024

18:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sumiranje protekle nedelje - predsednik Aleksandar Vučić osvnuo se na aktuelna dešavanja.

ZAPAMTITE MOJE REČI, POBEDIĆE SRBIJA! Predsednik Vučić poslao moćnu i jasnu poruku svom narodu! (FOTO)

Foto: Printscreen

Predsednik Srbije, Aleksandar Vučić, obratio se javnosti putem video snimka objavljenog na svom Instagram nalogu kako bi sumirao proteklu nedelju. U svom obraćanju, predsednik je istakao nekoliko ključnih događaja i dešavanja koji su obeležili prethodni period.


-Snažnu diplomatsku aktivnost u proteklih sedam dana obeležili su brojni važni susreti, od kojih je u strateškom smislu svakako najznačajniji bio sastanak sa predsednikom Francuske Emanuelom Makronom. Jedan od najbitnijih rezultata moje posete Parizu jeste dogovor koji će u vojnom smislu izuzetno ojačati odbrambenu moć naše zemlje- naveo je predsednik pa dodao: 

- S druge strane, u narednim nedeljama, borićemo se svim političkim sredstvima da sačuvamo obraz i ugled Srbije, ponoseći se svojom najlepšom, crveno-plavo-belom trobojkom koju niko nikada neće moći da nam oduzme i koju nikome nikada nećemo dati, kao što im nećemo dati da srpski narod okarakterišu kao najgori narod na svetu - napisao je, i na kraju dodao moćnu poruku: 


- Svetinja koju čuvate je mnogo veća od sile koja vas napada.
 Narode srpski, glavu gore, borićemo se snažno!
Zapamtite moje reči, pobediće Srbija!

 

 

Podsetimo, predsednik Aleksandar Vučić poručio je danas na svečanosti povodom Dana Odreda vojne policije specijalne namene Kobre, u kasarni "Vasa Čarapić", da se naša zemlja nalazi u sred geopolitičkog vrtloga, ni kriva ni dužna, a pritisnuta snažnije nego ikada od mogih koji bi da joj komadaju teritoriju, do onih koji bi da za sve svoje greške krivca pronađu u Srbiji i tako se pred nekim drugim opravdaju.

Vučić je rekao da mu je velika čast što je predsedničkom odlukom mogao da dodeli Kobrama vojnu zastavu. 

"Vojnu zastavu koju ste zaslužili svojom profesionalnošću, disciplinom, marljivošću, posvećenošću, ali pre svega, ljubavlju prema otadžbini. Zastavu koju ste dobili, rekao sam pukovniku Đošiću samo jednu rečenicu - ona nikada ne sme da padne u ruke neprijatelju, baš kao ni padanje naše zemlje Srbije. Najbolji i najveći garant da se to neće dogoditi, jeste vaša i druge jedinice Vojske Srbije", rekao je Vučić.

Istakao je da danas nije lako biti pripadnik vojske niti pripadnik Kobri.

"Onih koji su nečujni, a ubojiti, onih koji malo govore, a mnogo rade. Nije lako, zato što se naša zemlja nalazi u sred geopolitičkog vrtloga, ni kriva ni dužna, a pritisnuta snažnije nego ikada od mogih koji bi da joj komadaju teritoriju, do onih koji bi da za sve svoje greške, krivca pronađu u Srbiji i tako se pred nekim drugim opravdaju. I neće biti lakše, zato nam je potrebno da snažimo svoju vojsku, da ulažemo i preko mere u zaštitu svog suvereniteta, jer samo tako možemo da odvratimo sve one koji žele uništenje Srbije", istakao je Vučić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (20)

Loading
Zora

14.04.2024 19:01

Pobediće Srbija, jer se Srbija bori za istinu i za pravdu.

Zora

14.04.2024 19:04

Srbija će se izboriti, bez obzira na mnogobrojne napade i poteškoće kojim je izložena.

Stevan

14.04.2024 19:04

Naravno da ce pobediti kada se bori za ono sto je njeno.Cena te borbe ne postoji

Zora

14.04.2024 19:08

Koliko god da je teško, Srbija neće odustati od borbe. Vučić se odlučno bori za srpske interese.