Vučić čestitao Ramazanski bajram vernicima islamske veroispovesti u Srbiji!

Autor:

Vesti

09.04.2024

19:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandar Vučić čestitao Ramazanski bajram vernicima islamske veroispovesti

Vučić čestitao Ramazanski bajram vernicima islamske veroispovesti u Srbiji!

Foto: ST/Tamara Pavišić


Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić uputio je srdačnu čestitku povodom Ramazanskog bajrama vernicima islamske veroispovesti u Republici Srbiji. U čestitki se ističe značaj praznika, praštanje i dobročinstvo tokom meseca Ramazanskog posta, te se želi da vernici proslave praznik sa porodicom i prijateljima u dobrom zdravlju, sreći i blagostanju.

Podstrek za dobrotu i praštanje

Vučić ističe da Ramazanski bajram vekovima podstiče srca da se ispune dobrotom i praštanjem, te da je u vremenima iskušenja važno mudro i predano raditi za bolju sadašnjost i budućnost Srbije. Uveren je da zajedničkim naporima, dijalogom, negovanjem prijateljstva i poverenja, grade temelje za buduće generacije.

"Povodom Ramazanskog bajrama upućujem iskrene čestitke svim vernicima islamske veroispovesti u Republici Srbiji. Nakon meseca Ramazanskog posta, ispunjenog praštanjem i dobročinstvima, srdačno želim da veliki praznik provedete sa porodicom i prijateljima, u dobrom zdravlju, sreći i blagostanju. Ramazanski bajram vekovima daje plemeniti podstrek da se srca ispune dobrotom i praštanjem. U vremenima iskušenja, kada se svet nalazi na istorijskoj prekretnici, duboko verujem da ćemo nastaviti da mudro i predano radimo za bolju sadašnjost i još bolju budućnost naše Srbije. Uveren sam da naporima koje zajednički ulažemo gradeći dijalog, uz brižljivo negovanje prijateljstva i poverenja, učvršćujemo trajne i postojane temelje za buduće generacije. Neka radost mira, blagostanja i napretka budu naši uzvišeni ciljevi na dobro svih građana Republike Srbije. BAJRAM ŠERIF MUBAREK OLSUN!“



Želje za mir, blagostanjem i napretkom

Njegova čestitka zaključena je sa željom da radost mira, blagostanja i napretka budu uzvišeni ciljevi za dobrobit svih građana Republike Srbije.

Podrška i poštovanje

Ovim gestom, predsednik Vučić iskazuje podršku i poštovanje prema vernicima islamske veroispovesti u Srbiji, te ističe važnost dijaloga, zajedništva i izgradnje bolje budućnosti za sve građane zemlje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (19)

Loading
Mitarpavlovic

09.04.2024 19:21

Povodom Ramazanskog bajrama iskrene čestitke .

Mala plava

09.04.2024 19:27

Srbija uvek poštuje sve narode

Vanjaa

09.04.2024 19:29

Moramo poštovati jedni druge. Svaka čast predsedniku Vučiću. Svi smo mi, pre svega, ljudi.

Ana

09.04.2024 19:29

Čestitke svim vernicima islamske veroispovesti koji slave Ramazan u Republici Srbiji.