OPASNO! IKEA UPOZORILA KUPCE NA SVOJ PROIZVOD: Kompanija apeluje na građane da BESPLATNO poruče ovaj deo: "Lomi se i iznenada PADNE"

Autor:

Vesti

13.09.2023

12:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Primetili smo da se neki fiksatori kojima se "Lettan" ogledalo kači na zid lome, navode iz ove kompanije.

OPASNO! IKEA UPOZORILA KUPCE NA SVOJ PROIZVOD: Kompanija apeluje na građane da BESPLATNO poruče ovaj deo: "Lomi se i iznenada PADNE"

Foto: ST/V. LUKIĆ

Ikea u Srbiji

Kompanija "Ikea" nastavlja da povlači pojedina "Letan" ogledala radi popravke, zbog fiksatora za zid koji se lome, saopštila je danas ta kompanija.

Kupcima koji imaju ova ogledala poručeno je da prestanu da ih koriste i da besplatno naruče zamenske fiksatore za zid.

-"Ikea" razvija svoje proizvode koristeći rigorozni program procene rizika i testiranja, kako bi se uverila da proizvodi ispunjavaju sve važeće zakone i standarde na tržištima na kojima se prodaju. Uprkos tome, primetili smo da se neki fiksatori kojima se "Lettan" ogledalo kači na zid lome. To je dovelo do toga da neka ogledala iznenada padnu - saopšteno je iz kompanije.

"Ikea" je povukla određena "Lettan" ogledala još u januaru 2023. godine radi popravke zbog fiksatora za zid koji se lome.

"Nakon daljih detaljnih istraživanja, kao i dodatnih provera sa dobavljačima, otkrili smo da su neispravni fiksatori za zid u proizvodnji duži vremenski period od onoga što je ranije bilo poznato "Ikea". Kako je bezbednost naših kupaca naš glavni prioritet, "Ikea" je odlučila da proširi povlačenje radi popravke kao meru predostrožnosti", naveli su tada u saopštenju.

"Lettan" ogledala koja se povlače radi popravke sada uključuju:

  • sva "Lettan" ogledala s oznakom datuma do i zaključno s 2105 (GGNN)
  • "Lettan" ogledala s dobavljačkim brojem 21944, oznakom datuma do i zaključno s 2325 (GGNN)

Oznaka datuma i dobavljački broj se nalaze sa zadnje strane ogledala.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading