Brzo rešenje za kvarove na cevima u domu

Autor: Republika

Vesti

27.01.2020

13:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zapušenja cevi i odvoda i njihovo pucanje najčešći su kvarovi do kojih dolazi u domaćinstvima. Najozbiljnijim oštećenjima podložne su istrošene vodovodne i odvodne cevi. Prilikom njihovih instalacija i popravki, preporuka je obratiti se stručnim licima, a izbegavati improvizacije kako bi se osigurala njihova sigurnost i dugovečnost. Iako je adekvatno održavanje izuzetno važno, preporučljivo je imati i odgovarajuću polisu osiguranja u ovakvim slučajevima, ali i kod brojnih oštećenja. Prilikom sklapanja polise, informišite se o rizicima do kojih može doći, a po potrebi na vreme obezbedite i dodatnu pokrivenost. Dobro osiguranje može biti od velike pomoći u prevazilaženju mnogih problema.

Foto: Promo foto

Triglav osiguranje u ponudu je uvrstilo paket osiguranja domaćinstva "Moj krov", kojim možete osigurati kuću ili stan u okviru dva programa – Standard i Premium. Polisu po svojoj meri možete zaključiti u nekoliko minuta i online – na portalu e.triglav.rs. Korisnicima se u slučajevima iznenadnih kvarova obezbeđuje usluga hitnih intervencija sa asistencijom 24 časa dnevno, 7 dana u nedelji. Po potrebi, klijenti mogu da dobiju rezervni nameštaj ili privremen smeštaj. Za bezbrižan dom je važno da mislite na vreme.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading