STIŽU DRONOVI SA TERMOVIZIJSKIM KAMERAMA! Boranin se uključio u potragu za malenom Dankom (2): Video sam u medijima da je nestala i došao

Autor:

Vesti

26.03.2024

20:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Devojčica Danka Dragomirović (2) nestala je danas na Banjskom polju u Boru.

STIŽU DRONOVI SA TERMOVIZIJSKIM KAMERAMA! Boranin se uključio u potragu za malenom Dankom (2): Video sam u medijima da je nestala  i došao

Foto: Tanja valic, faceb

Potraga za dvogodišnjom Dankom Ilić iz Banjskog polja koja je nestala danas i dalje je u toku, a čitav Bor se uključio u potragu.

Više od 300 ljudi, uključujući policiju, gorsku službu spasavanja, vatrogasce, radnike komunalnih preduzeća i lokalno stanovništvo, učestvuje u potrazi.

Foto: MUP Srbije

Informacije o nestaloj devojčici

Situacija se dodatno komplikuje činjenicom da je teren oko Banjskog polja nepristupačan i šumovit, a padavine i mrak otežavaju potragu za nestalom devojčicom. Timovi su proširili potragu na šumu i okolinu, iako teren nije najpregledniji.

- Dete je na sebi imalo ljubičaste pantalone i maslinasto zelenu jaknu, vezanu kosu. Odaziva se na ime, ali ona je još mala, ona još ne priča. Javili su se ljudi da je viđena kod neke zgrade, ali nije tu - rekla je majka devojčice.

Roditelji su apelovali na sve ljude koje je vide da odmah pozovu policiju na broj 192 ili se jave na broj 065 281 60 41.

Meštani koji dobro poznaju teren i lokalne prilike mogu biti od velike pomoći u pretrazi, posebno u teškim uslovima kao što su kiša i mrak. Njihova volja da se uključe u potragu pokazuje snagu i solidarnost lokalne zajednice.

Video sam na lokalnim medijima vest da je dete nestalo i došao sam da pomognem. Tu je stanovništvo lokalno, policija, spasilačke ekipe i vatrogasci. Očekuju se lovci, psi tragači dronovi sa termovizijskim kamerama kako sam čuo - otkrio je meštanin koji se angažovao u potrazi za Telegraf.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading