Zgrabi priliku i useli se u jedinstveni kompleks smešten u najvećem zelenom pojasu u Beogradu!

Autor:

Vesti

11.12.2023

17:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ne sanjajte više, već zgrabite stan u luksuznom kompleksu “Banovo Brdo Residences”.

Zgrabi priliku i useli se u jedinstveni kompleks smešten u najvećem zelenom pojasu u Beogradu!

Foto: BBR

Sanjate o savremenom domu, smeštenom u ekskluzivnom naselju okruženom zelenilom?

Zamišljate da kada se vratite kući nakon dinamičnog i stresnog radnog dana, dođete u dom gde se svi problemi i stresovi gube, a počinje uživanje i potpuni odmor? Ne sanjajte više, već zgrabite stan u luksuznom kompleksu “Banovo Brdo Residences”.

Banovo Brdo Residences u brojkama

 

- 119 elegantno dizajniranih stanova
- 224 parking mesta
- Stanarske ostave
- Privatne bašte
- Ulazni holovi sa recepcijom i obezbeđenjem
- Unikatna arhitektura
- Šetalište i biciklistička staza na slobodnim zelenim površinama unutar naselja
- 23.000 m2 zelenih površina
- Razmak između zgrada od 22m – 52m2 lokala
- Šetalište i biciklistička staza na slobodnim zelenim površinama unutar naselja

Investitor poseduje građevinsku dozvolu, a radovi se približavaju “koti 0”. Prva faza izgradnje pod imenom Jupiter obuhvatiće izgradnju 119 stanova, 224 parking mesta, stanarske ostave, privatne bašte, ulazne holove sa recepcijom i obezbeđenjem.

Naselje je osmišljeno kao spoj moderne arhitekture sa očaravajućim prirodnim okruženjem, stvarajući tako jedinstvenu ravnotežu između udobnosti i luksuzam u novom stambenom poslovnom objektu “Banovo Brdo Residences”. 

Republika

Foto: BBR

Banovo Brdo Residences

 

Ceo projekat je pažljivo projektovan kako bi obezbedio udobnost i privatnost stanarima. Velike razdaljine između zgrada, od 22 do 52 metra, osiguravaju dovoljno svetla za svaki stan.

Središnji deo kompleksa karakteriše zelena promenada koja nudi raznovrsne mogućnosti za rekreaciju i opuštanje. Šetališta, biciklističke staze, teretana, bazen, SPA centar, igrališta za decu, prodavnice, kafići i restorani - sve je tu, stvarajući pravu malu zajednicu unutar grada.

Celo naselje je zamišljeno kao grad u gradu sa svom dostupnom infrastrukturom. U blizini su škole i vrtići, kao i “Ada Ciganlija”, teniski klub “Baseline”, tržni centar “Ada Mall”, bazeni i park “Košutnjak”.

Republika

Foto: BBR

Banovo Brdo Residences

 

Po obodima ove zelene promenade nalaziće se: prodavnice, kafići, restorani, apoteke, kulturni sadržaji koji će dati poseban ambijent celom naselju.

Stanovi su dizajnirani sa posebnom pažnjom na udobnost i funkcionalnost. Dvostrano su orijentisani, što omogućava da se mogu prilagoditi željama i potrebama korisnika, u zavisnosti od njihovih potreba. Različite veličine stanova, od studija od 30 m2, pa do penthausa od 240 m2, omogućavaju prilagođavanje različitim potrebama i željama stanara.

Republika

Foto: BBR

Banovo Brdo Residences

 

Banovo Brdo Residences nije samo stambeni kompleks; to je zajednica gde se stvaraju trajne uspomene sa porodicom i prijateljima. Ne propustite priliku da postanete deo ove jedinstvene zajednice. Kontaktirajte nas danas i rezervišite svoj kutak u naselju gde luksuz, udobnost i zelenilo postaju stvarnost. Više informacija možete pronaći na našem sajtu: banovobrdoresidences.rs.

Bonus video

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading