NOVI PEHAR U VITRINAMA DOMA BORJANOVIH: Gospođetina se pohvalila na Instagramu!

Autor:

Sport

11.12.2023

12:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Još jedno priznanje za Snežu...

NOVI PEHAR U VITRINAMA DOMA BORJANOVIH: Gospođetina se pohvalila na Instagramu!

Foto: Instagram/printscreen/snezanafi

Snežana Borjan

Nije novitet da se Snežana Borjan često na društvenim mrežama pohvali izgledom, nagradama, mužem, životom itd. To je bio slučaj i pre mesec dana kada je na Instagram "stori" postavila kako uređuje frizuru novom Partizanovom pojačanju Ksanderu Severini

Da se reprezentativac Kurasaa šiša u njenom salonu Sneža je potvrdila objavama na društvenim mrežama i zahvalila se fudbaleru Partizana na ukazanom poverenju. Baš kao što je uradila i u slučaju Luke Adžića, nekadašnjeg prvotimca Zvezde a sada Čukaričkog.

Danas je osvanuo novi "stori", a na njemu možemo videti individualnu nagradu kojom se supruga Milana Borjana pohvalila.

Republika

Foto: instagram.com/stanijadobrojevic

Nagrada za bizniskinju 2023. godine

Naime, Snežana je prisustvovala dodeli nagrade za "Preduzetnicu godine" i dobila pehar "Bussines Women Award 2023", a nakon dodele prokomentarisala je način na koji je ostvarila pomenuto dostignuće.

 - Ja sam tačno pre 14 godina pokrenula svoj biznis. Otvorila sam svoj restoran na Zlatiboru koji je veoma uspešan i jedan je od najboljih restorana tamo, tako da sam ja u preduzetničkim vodama već jako dugo, ali ja o tome ne pričam, ne pokazujem neke stvari, nego prosto ćutim i radim. Što se tiče salona to je samo jedan od biznisa koji se dešava, ali sam jako srećna zbog tog koncepta, jer sam ja to toliko želela, ja se osećam jako dobro u njemu i uživam da svakim danom pravim po neki proizvod koji će biti jako specifičan i unapređen - rekla je Snežana Borjan za Informer.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading