GOSPOĐETINA ŠIŠA SEVERINU: Fudbaler Partizana u rukama Snežane Borjan

Autor:

Sport

01.11.2023

10:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Igrač Igora Duljaja ima veliko poverenje u suprugu bivšeg golmana Zvezde.

GOSPOĐETINA ŠIŠA SEVERINU: Fudbaler Partizana u rukama Snežane Borjan

Foto: Miroslav Todorović, FK Partizan

Ksander Severina postiže gol protiv Mladosti GAT

Ksander Severina jedan je od najbolji fudbalera Partizana ove sezone, ali na terenu ne bi izgledao tako dobro da nije Snežane Borjan, supruge nekadašnjeg golmana i kapitena Crvene zvezde Milana Borjana. Naime, fudbaler Kurasaa rodom iz Holandije se šiša u salonu u vlasništvu Gospođetine, što je nadimak koji je Sneža kroz šalu prihvatila posle žučnih sukoba sa tadašnim potpredsednikom FK Partizan Vladimirom Vuletićem.

Republika

Foto: prinstcreen/instagram.com/snezanafi

 

Da se Severina šiša u njenom salonu Sneža je potvrdila objavama na društvenim mrežama i zahvalila se fudbaleru Partizana na ukazanom poverenju. Baš kao što je uradila i u slučaju Luke Adžića, nekadašnjeg prvotimca Zvezde a sada Čukaričkog.

Foto: prinstcreen/instagram.com/snezanafi

 

Da li zbog frizure, ili nečeg drugog, tek Severina igra odlično i ima veliko poverenje Igora Duljaja. Novu priliku za dokazivanje imaće koliko danas od 13 časova kada će Partizan gostovati Ubu u šesnaestini finala Kupa Srbije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading