PARTIZAN NEMOĆAN, CRVENA ZVEZDA MU OZBILJNO PRETI: Ko osvaja trofeje biće jasnije posle današnjeg dana

Autor:

Sport

01.11.2023

07:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Večiti rivali čak ne igraju u istom takmičenju.

PARTIZAN NEMOĆAN, CRVENA ZVEZDA MU OZBILJNO PRETI: Ko osvaja trofeje biće jasnije posle današnjeg dana

Foto: Starsport

Šampionska trka u Superligi Srbije biće nešto jasnija posle današnjeg zaostalog meča između Crvene zvezde i TSC u okviru osmog kola domaćeg prvenstva. Izabranici Baraka Bahara zaostaju sedam bodova u odnosu na Partizan, dok je senzacija iz Bačke Topole od prošle sezone na trećoj poziciji sa još pet bodova manje.

Zbog toga će duel drugoplasirane i trećeplsirane ekipe dati odgovor sa kakvom će razlikom crno-beli nastaviti beg na čelu tabele. Meč na Marakani počinje od 19 časova uz direktan prenos na televiziji Arena sport premijum 1, kao i izveštavanje na portalu Republika.

Foto: Starsport

 

- Osećamo uvek pritisak, naročito u situaciji kada Crvena zvezda nije lider na tabeli. Znamo da nam je pobeda jedina opcija, pa ćemo i igrati u skladu sa tim. Pripremamo se kao i za svaki naredni meč, pa su nam samim tim sve utakmice podjednako važne. Spremamo se identično za susrete u domaćem prvenstvu i Ligi šampiona. Upoznati smo sa kvalitetom ekipe TSC, radi se o dobrom timu, fleksibilnom, koji igra u Ligi Evrope i u svom rosteru ima kvalitetne igrače. Bićemo spremni za sutrašnji okršaj - rekao je trener Zvezde Barak Bahar.

Koliko je ovaj duel važan svedoči ono što će Partizan raditi u to vreme. Izabranici Igora Duljaja će sa strane posmatrati taj meč bez mogućnosti da reaguju. Šta više, crno-beli će danas takođe na teren, ali u potpuno drugom takmičenju. "Parni valjak" gostuje Ubu u šesnaestini finala Kupa Srbije, a taj meč počinje u 13 časova uz direktan prenos na Areni sport premijum 1, kao i detaljno izveštvanja na našem portalu.

Koliko je ovaj meč važan za Partizan podsetio je trener Igor Duljaj, imajući u vidu da ih je prošle godine na istoj stepenici zaustavio takođe nižerazredni Radnički iz Sremske Mitrovice.

Republika

Foto: Starsport

 

- Bio sam i svedok nekih utakmica, nažalost bio i učesnik mnogih utakmica u Kupu, kao što je Zemun kada smo igrali 0:0, pa ispali na penale, dve godine kasnije Železnik, pa smo ispali na penale, sledeća godina 1:4 na stadionu Partizana, takođe protiv Železnika. I tada smo praktično igrali u najjačem sastavu, međutim, kup utakmice su specifične, posebno ukoliko se opustite i ne poštujete protivnika, tada može da dođe do problema - rekao je Duljaj.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading