NE ZABORAVLJA ZVEZDU: Milan Borjan se latio mikrofona i bacio Delije u trans! (VIDEO)

Autor:

Sport

23.10.2023

16:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prava ljubav zaborava nema.

NE ZABORAVLJA ZVEZDU: Milan Borjan se latio mikrofona i bacio Delije u trans! (VIDEO)

Foto: Tiktok.com/printscreen/djarsa10

Milan Borjan i pored činjenice da već nekoliko meseci nije stanovnik sprske prestonice i da e nosi opremu Crvene zvezde, uvek i na svakom mestu iskazuje svoju ljubav prema crveno-beloj boji.

Iskusni čuvar mreže koji je svoje ime zlatnim slovima upisao u analima kluba sa beogradske Marakane, od prethodnog leta član je Slovana iz Bratislave sa kojim u aktuelnoj sezoni nastupa u UEFA Ligi konferencija, a kada je reč o nacionalnom šampionatu, njegova ekipa uz meč manje, drži lidersku poziciju u elitnom rangu ispred velikih konkurenata Trenčina, Podbrezova i Žiline.

Pauzu usled kvalifikacionih mečeva reprezentacija širom Starog kontinenta, Borjan je iskoristio da doputuje u Beograd, gde je prisustvovao otvaranju salona svoje supruge Snežane Borjan.

Tom prilikom nije se libio i da se dohvati mikrofona i zapeva stihove na koje svaki Zvezdaš ustaje na noge.

 

 

U stihove: "Svešto želim u ovom trenutku, igraj Zvezdo, igraj i pobedi!", atmosfera je dosegla tačku ključanja, a Milan Borjan je još jednom pokazao i dokazao da ne zaboravlja svoju Crvenu zvezdu, klub u kojem je dosegao najviše domete u karijeri.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading