"E, ZBOG OVOGA SMO NA CRNOJ LISTI"! Evo šta je jedan par iz Beograda, osim ličnog prtljaga, poneo iz vile gde je letovao! VLASNIK REKAO NEMA VEZE!

Autor:

Vesti

10.09.2021

21:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedan par ii Beograda, nedavno je iz vile u Limenasu gde je letovao, uz svoj prtljag poneo kući i dve mesingane lampe koje pripadaju vlasnicima kuće, a da očigledno nije ni trepnuo.

Foto: pixabay.com

Beograđani su osim svog prtljaga poneli i dve lampe koje su ukrali

Naime, u jednom postu u Fejsbuk grupi "Live from Greece" jedna žena je napisala:

- Jutros su neki Beograđani iz vile u Limenasu "poneli" i dve sobne, mesingane lampe. Gazda vile kaže: "Ok, možda su im potrebnije nego meni." Mene je bilo sramota na njihov red. Posle se žalimo na ljude koji izdaju smeštaj, a ko zna šta oni sve trpe - glasila je objava na Fejsbuku, oko koje se odmah razbuktala diskusija.

Foto: printskrin

 

Vlasniku to očigledno nije zasmetalo ali Srbima jeste pa su, opravdano, osuli drvlje i kamenje po lopovima.

- Sramota! Zato smo na crnoj listi, zbog takvih lopova i seljačina koji će i krevete početi da iznose! - jedan je od komentara.

- Lepo napišite koja vila, koji broj sobe... onda lepo im skinemo točkove sa kola jer nekom su možda potrebniji nego njima... zgrožen sam više - prokomentarisao je drugi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading