SRBIJU NE DAMO NIKOME! Vučić uoči važnih sastanaka: U narednih 10 dana pred nama velika i važna bitka za našu zemlju!

Autor:

Vesti

10.05.2024

19:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Priština nijednu od svojih obaveza nije ispunila, kada su krenuli sa inicijativama da ceo naš narod nazovu genocidnim, rekao je Vučić.

SRBIJU NE DAMO NIKOME! Vučić uoči važnih sastanaka: U narednih 10 dana pred nama velika i važna bitka za našu zemlju!

Foto: Printscreen/Youtube/Tanjug News Agency official

Predsednik Srbije i član SNS  Aleksandar Vučić izjavio je danas na mitingu izborne liste "Aleksandar Vučić - Beograd sutra" da u narednih bar 10 dana neće učestvovati u predizbornoj kampanji, jer nam predstoji velika i važna bitka za Srbiju.

"Ova je, valjda, prvi skup koji smo ovako zajedno organizovali. I ja sad, neko vreme, neću se pojavljivati na ovim skupovima, a hteo sam da dođem na ovaj u Lazarevcu da bih rekao koliko je važno da budemo zajedno, koliko je važno da nastavimo borbu, koliko je važno da radimo i u buduće za dobrobit svih naših građana", rekao je Vučić.

Dodao je da neće neće moći da učestvuje dobrim delom u kampanji.

"Makar u narednih 10 dana, zato što je pred nama velika i važna bitka za Srbiju, za naše vitalne interese, od kojih nećemo da odustanemo. I kada su krenuli sa velikim pritiscima, sa tim da Kosovo mora da bude u članstvu Saveta Evrope, bez obzira što Priština nijednu od svojih obaveza nije ispunila, kada su krenuli sa inicijativama da ceo naš narod nazovu genocidnim, a pri tome obmanjujući nas svakodnevno i govoreći kako nije to cilj, i kako upravo mi ne govorimo istinu, a onda samo dan kasnije kažu da - naš cilj je ratna odšteta, naš cilj je podnošenje novih tužbi i revizije tužbi protiv Srbije, ne bi li naneli što je moguće veću štetu našoj zemlji", rekao je Vučić.

U tim uslovima, naš posao je da se borimo za našu zemlju, i ne ljutite se što nam je Srbija važnija od svega drugog, i što za Srbiju moramo da se borimo, i što moramo da se posvetimo problemima koje Srbija ima, poručio je Vučić.

Kako je rekao, narednih dana kada bude razgovarao i sa nemačkim kancelarom Olafom Šolcom, a ti razgovori, dodao je, neće biti laki, kao i sa ukrajinskim i ruskim i svim drugim zvaničnicima gde nema lakih razgovora, građani treba da znaju da će uvek i u svakom trenutku da da sve za našu Srbiju.

"Ma kako to zvučalo nekome, našu Srbiju nećemo da damo nikome i ni za šta na svetu, jer  ništa nije veće, ništa važnije na svetu od Srbije", istakao je Vučić.
 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (25)

Loading
Nikola

10.05.2024 19:12

Uvek je Srbija izlazila na kraju kao pobednik u bespoštednoj borbi sa onima koji su hteli da je ponize pred svetom.

Tijana

10.05.2024 19:14

Vucic se bori za Srbiju kao lav.

Ana

10.05.2024 19:15

Pred nama je velika istorijska politička bitka.

Ana

10.05.2024 19:15

Puno uspeha nasem Pradsedniku na predstojecim sastancima.