GRČKA POLICIJA IM NAPLATILA 700 EVRA KAZNU, UZELA TABLICE I SVA DOKUMENTA! Srpska porodica u ozbiljnom problemu! VAPE ZA POMOĆ!

Autor:

Vesti

25.08.2021

11:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedna porodica iz Srbija provela se kao bosa po trnju protekle nedelje kad je krenula na more u Grčku.

Republika

Foto: youtube.com/ NotosNet

Grčka policija srpskoj porodici neće da vrati tablice

 

Naime, žena koja je želela da ostane anonimna potražila je pomoć preko Fejsbuk stranice Grčka info, jer im je grčka policija u nedelju naplatila čak 700 evra kazne zbog preticanja preko pune linije, uzela tablece i sva dokumenta.

Ona kaže da se sve desilo na potezu posle Nikitija.

 

Rekli su da smo preticali preko pune linije i kaznili nas sa 700 evra, skinuli tablice i uzeli suprugova dokumenta. Uplatili smo odmah sutradan, međutim, ne žele da nam vrate tablice i dokumenta, tvrdeći da smo mogli da pobijemo ljude i pri tome su nas vređali pri svakom pokušaju komunikacije i jako su bezobrazni - napisala je ona.

Takođe, rekla je da su ona i muž tu sa dvogodišnjim detetom, a da je ona trudna, te su zamolili za savet ukoliko neko zna šta da rade ili kome da se obrate.

- Vidimo da postoji mogućnost da nam ne vrate tablice, a mi smo pri kraju novca, a i moja trudnoća je jako rizična s obzirom da sam već imala jedan pobačaj. Celokupna situacija je u najmanju ruku veoma stresna. Hvala vam unapred i izvinite još jednom - napisala je ona.

Nije precizirala da li je stvarno napravljen prekršaj ili ne, a oni su svakako platili kaznu.

Jedan Grk, koji je član ove grupe, rekao je da ako je plaćena kazna, policija je u obavezi da vrati sva dokumenta i registarske tablice.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (6)

Loading
Jaooooj

25.08.2021 16:11

Ja bih vas u aps. Pa se poranjaj tamo zajedno sa muzem. Brukas mi Srbiju!

Odgovori 34 14
Xx

25.08.2021 17:39

@Jaooooj - Odakle vama pravo da vredjate bilo koga. Ukoliko se izvrsi saobracajni prekrsaj mogu da ih kazne i osude za isti a ne da se izivljavaju na ljudima!

Odgovori 16 18
Realist

25.08.2021 22:06

To vam Hrvati nece napraviti....

Falkone

27.08.2021 09:08

@Realist - Tako je, oni će vam samo skinuti tablice. Prekršaj ne morate da napravite.