ZVANIČNO: Odložena Skupština Fudbslog saveza Srbije!

Autor:

Sport

25.08.2021

08:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kako prenose iz Fudbalskog saveza Srbije današnja sednica odložena je i biće održana po završetku obaveza A reprezentacije narednog meseca, saopštila je srpska kuća fudbala.

Republika

Foto: Promo foto

Održan je sastanak sa UEFA i FIFA

Radna grupa za izradu Statuta FSS u utorak je imala višesatni sastanak sa pravnim ekspertima Evropske fudbalske unije (UEFA) i Međunarodne fudbalske federacije (FIFA), posle čega je zamenik predsednika FSS Nenad Bjeković odložio sednicu Skupštine.

- Posle konsultacija oko predloženih amandmana na Statut zaključeno je da je najcelishodnije da se sednica Skupštine odloži i održi posle završetka septembarskih aktivnosti A selekcije. Odlučeno je i da se organizuje konsultativna sednica IO FSS uz prisustvo eksperata iz obe krovne organizacije, u cilju da se dobije moderan statut usaglašen sa najboljim evropskim iskustvima i standardima - navodi se u saopštenju.

Vršilac dužnosti predsednika FSS Nenad Bjeković je konsultativnu sednicu Izvršnog odbora zakazao za subotu u 11 časova.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading